FILMEZZUNK.HU
Robert Downey Jr. visszatér, mint Vasember?

Meglepő dolgot vallott be Robert Downey Jr. a Vasemberről

2245

Meglepő dolgot vallott be Robert Downey Jr. a Vasemberről

Kevin Feige és Jon Favreau elárulta, hogy Robert Downey Jr.-t eredetileg egy gonosztevő szerepére hallgatták meg a Fantasztikus négyesből. Az MCU feje, Kevin Feige és a Vasember rendezője, Jon Favreau egy új videóban beszélgetett a filmről. A beszélgetésük során Favreau egy meglepő dolgot árult el.

Robert Downey Jr. elárulta, hogy melyik szerepét tartja karrierje legjobbjának - Vasember

A 2008-as filmnek Robert Downey Jr. is sokat köszönhet

Elmondta, hogy amikor először találkoztak Robert Downey Jr.-ral a Marvelnél, Fátum Doktor szerepéről beszélgettek. Feige pedig megerősítően bólintott.

“Emlékszem, hogy ti már találkoztatok vele Fátum Doktor vagy valami hasonló miatt… Azt hiszem, már volt egy másik projektben… a Fantasztikus négyesben… Szóval mindenki tudta, hogy ki ő, és emlékszem, hogy leültem vele, és azt gondoltam, hogy jesszus, megvan benne a szikra, a szeme, és készen áll rá. És aztán ott voltunk a te [Kevin Feige] irodádban, és a képére mutogattunk, és azt mondtuk, hogy ezt meg kell próbálnunk.”

– emlékezett vissza Favreau. Feltételezhető, hogy az említett Fantasztikus négyes projekt a 2005-ös film, amelyben többek között Ioan Gruffudd és Jessica Alba játszották a főszerepet. Nyilvánvalóan Downey nem kapta meg Fátum Doktor szerepét, mivel Julian McMahon játszotta a karaktert. De valószínűleg nem sokan bánják ezt, mivel Downey mint Vasember minden idők egyik legjobb hollywoodi szereposztása.

Robert Downey Jr. 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Via Starity.hu)


Article Tags: · ·