FILMEZZUNK.HU
Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) - Előzetes

Hobbs és Shaw 2: Jöhet a folytatás?

3134

Hobbs és Shaw 2: Jöhet a folytatás?

A Halálos iramban franchise több mint húsz év után véget fog érni a két részre bontott utolsó felvonással. A 11. részen gőzerővel folyik már a munka, és az tuti, hogy a franchise-ról a mögötte álló stúdió, a Universal nem akar lemondani, spinoffok mindenképp érkeznek majd hozzá a jövőben is. Az egyik ilyen lehetne a Dwayne Johnson és Jason Statham neveivel fémjelezett Hobbs & Shaw 2., aminek a fejlesztése már régóta húzódik.

Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) - Előzetes

McCormick, a Hobbs & Shaw rendezőjének, David Leitch felesége a ComicBook.com-nak adott interjút, ebben erősítette meg a producer, hogy egyelőre nincs semmilyen Hobbs & Shaw-filmről szó, nem fejlesztik a folytatást.

“[Ugyanakkor] úgy érzem, elég sok magvat elhintettünk ahhoz [a cselekményben], hogy kibontakozzon egy spinoff, amelyben Kevin Hart és Ryan Reynolds is benne vannak. […] És ez szándékos volt, de nem volt szükségszerű [hogy egy ilyen filmet készítsünk], mivel csak tervezgettünk, jó móka lett volna […]. Szóval na, nem is tudom. Úgy értem, Dwayne mostanában nagyon elfoglalt, és valójában ő az, aki mindannyiónkat motiválhatna. Így azt mondhatom, hogy ha ő akarja, akkor mi készen állunk”

– nyilatkozta a producer. Egyébként meg őt és Leitchet nem annyira érdeklik a nagy franchise-ok, inkább az eredeti ötleteket részesítik előnyben mostanában. A nagy szériák, mint a Halálos iramban vagy a Deadpool mint Marvel-sztori is csak annyiban izgatták őket, amennyiben ezeket a saját képükre tudták formálni.

Szóval úgy áll a dolog, hogy minden a Sziklától függ. Hiram Garcia, a másik producer már a Hobbs & Shaw bemutatójának évében, 2019-ben kifejezte, hogy szívesen fejlesztenének folytatást a filmhez, majd 2020-ban Dwayne Johnson megerősítette, hogy dolgoznak a második részen, sőt tavaly előállt egy nagyon sajátos ötlettel is, amelynek köszönhetően szembement volna a Hobbs & Shaw 2. a Halálos iramban-filmekkel. A Szikla ugyanakkor azt is mondta, hogy mindenekelőtt meg akarja valósítani karácsonyi akciófilmjét, a Red One-t, aminek egyébként hamarosan már a bemutatója is meglesz. Így talán majd azt követően feleleveníti a Hobbs & Shaw 2-t.

Dwayne Johnson a filmtörténet legtöbbet kereső sztárja

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·