FILMEZZUNK.HU
Olivia Newton-John szívszorító története

Olivia Newton-John szívszorító története

2737

Olivia Newton-John szívszorító története

Habár a közönség ünnepelte és férfiak milliói hevertek a lábai előtt, Olivia Newton-Johnt a magánéletében, a párkapcsolataiban sorra érték a hatalmas csalódások és a tragédiák. A Grease (Pomádé) című film gyönyörű sztárjának szervezete 2022. augusztus 8-án adta fel a küzdelmet a rákkal vívott harmincéves harcban, és a gyilkos kór mellett az élettől kapott hatalmas pofonok is megviselték.

Olivia Newton-John szívszorító története

Olivia Newtont megcsalta az első férje, John Matt Lattanzi

Közeli ismerősei szerint minden férfiban gyermekkori hősét, az édesapját kereste. Brinley Newton-John a brit hírszerzés egyik kiválósága volt, a második világháborúban többek között neki volt köszönhető, hogy sikerült kihallgatni és letartóztatni Adolf Hitler helyettesét, Rudolf Hesst. Olivia számára édesapja nyomába egyetlen férfi sem érhetett, pedig őszintén, rajongva szerette minden párját. Talán ez a gyermeki naivitás is okozta, hogy a kapcsolatai szinte mind balul sültek el.

A legnagyobb traumát az okozta, hogy gyermekei apja, Matt Lattanzi megcsalta a 23 éves bébiszitterükkel, Cindy Jessuppal, miközben ő a rákkal küzdött. Ki is adta a hűtlen párja útját 1995-ben, aki elvette a nőt, de 2007-ben vele is elváltak. Újabb sokkot jelentett Olivia Newton-John számára Patrick McDermott rejtélyes ügye. A tévéssel kilenc évig alkottak párt, amíg 2005 júniusában el nem tűnt egy horgászkiránduláson. A hatóság három évig nyomozott, de nem bukkantak a nyomára. Voltak olyan teóriák, amelyek szerint azért tűnt el, mert csődbe ment és nem tudott gyerektartást fizetni a volt nejének, valamint hogy Mexikóban él Pat Kim néven és egy német barátnője van.

Olivia Newton-John szívszorító története

A színésznő szerelme, John Patrick McDermott eltűnt egy horgászkiránduláson

Végül a Grease sztárja talált egy hűséges társat John Easterling személyében, akivel 2008-tól éltek házasságban. Azonban közös gyermekük már nem születhetett. 2022. augusztus 8-án, 73 évesen rákban hunyt el otthonában, a kaliforniai Santa Ynez Valley-ben.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Három férfi és egy bébi szereplői

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·