FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson főszereplésével jöhet a Törésvonal 2. része!

Dwayne Johnson főszereplésével jön a Törésvonal 2. része!

14796

Dwayne Johnson főszereplésével jön a Törésvonal 2. része!

Dwayne Johnson visszatér, hogy újra megmentse a világot. A Törésvonal címet viselő katasztrófafilm világszerte 473 millió dollárt hozott még 2015-ben, ami magáért beszél. Ez épp elegendő arra, hogy a készítők ismét megálmodjanak egy újabb katasztrófát, és másodjára is csatasorba állítsák Rayt. A stúdió már szerződtette is Neil Widenert és Gabin Jamest, hogy írják meg a forgatókönyvet. Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű dolguk, hacsak nem az Elrabolva franchise vonalán akarják folytatni a filmet. Annak nem lett túl jó vége.

Törésvonal /San Andreas, 2015/

A folytatásra a stáb nagy része visszatér majd, többek között Dwayne Johnson, a producer Beau Flynn, és a rendező Brad Peyton, de számíthatunk arra, hogy Carla Gugino, Alexandra Daddario és  Paul Giamatti is feltűnik majd a filmben. Aki nem látta az első részt, annak annyit érdemes tudnia, hogy a történet szerint San Franciscót egy 9-es fokozatú rengés rázta meg, melyet követően elszabadul a pokol. A Johnson által alakított mentőhelikopter-pilóta elindul Los Angelesből, hogy megmentse elhidegült felesége és a romok között ragadt lánya életét.

Mivel a Törésvonal 2 forgatókönyve még nem kész, így pontos információkat nem tudunk a szkriptről, mindössze annyi biztos, hogy Johnsonnak ezúttal globális katasztrófával kell szembenéznie a hírhedt csendes–óceáni tűzgyűrűnek köszönhetően. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a folytatás, egyelőre nincsenek információk.

Súlyos alkohol- és drogfüggőséggel küzdött – Így néz ki ma a nagyon megviselt Demi Moore

(via IMDB)


Article Tags: · · · · · ·