FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone tragikusan szívszorító és felemelő élete, ahogy csak kevesen ismerik

Sylvester Stallone tragikusan szívszorító és felemelő élete, ahogy csak kevesen ismerik

2531

Sylvester Stallone tragikusan szívszorító és felemelő élete, ahogy csak kevesen ismerik

A legtöbb ember sokat megadna azért, hogy a hollywoodi sztárok helyébe léphessen. Kedvenceinket gyakran tökéletesnek képzeljük el, akiknek semmi gondjuk nincs az életben, minden nap csak a pompa, csillogás és fényűzés jut nekik. De ez általában nagyon nagy tévedés. Sokan a sztárok közül piszok kemény életet kaptak a sorstól. Közéjük tartozik Sylvester Stallone is. Mondhatnánk, hogy neki csak megszületni volt nehéz, de nem így van.

Régen és most

Olyannyira nem, hogy mindenki kedvenc Rockyja és Rambója valójában megannyi nehézséggel és tragédiával kikövezett úton jutott el oda, ahol ma tart. És megpróbáltatásai már a születésekor elkezdődtek. Ekkor ugyanis komplikációk léptek fel, és a szülésorvosnak be kellett avatkoznia. Ám ettől megsérült egy ideg az arcában, aminek a színész a jellegzetes lefittyedt ajkát is ‘köszönheti’.

De a gyerekkora sem volt könnyű. Szülei nem jöttek ki jól egymással, ami végül váláshoz vezetett. A kis Sly egy időre állami gondozásba került, a hányattatott sors pedig a tanulmányaira is rányomta a bélyegét. Magatartásbeli problémái miatt több iskolából is kicsapták. Valahogy azért csak felcseperedett, és megérkezett Hollywoodba, hogy karriert csináljon. Meg is alkotta leghíresebb karakterét, Rocky Balboát, aki aztán meghozta neki a várva várt világhírt. Csakhogy a franchise jogai nem maradtak nála, vagyis a kreatív dolgokba semmi beleszólása nem volt, ami máig nagyon bántja a színészt.

Régi harcostársával és barátjával, Arnold Schwarzenegerrel

Sylvester Stallone szerelmi élete sem volt mindig fenékig tejfel. 1974-ben feleségül vette Sasha Czack színésznőt, aki két fiút szült neki. Ám tizenegy év házasság után elváltak, majd a színész még ebben az évben feleségül vette a nála közel húsz évvel fiatalabb Brigitte Nielsent, de ez a frigy csupán két évig tartott. Majd 1997-ben feleségül vette Jennifer Flavint, ám ez sem volt göröngyöktől mentes, ugyanis még a házasságkötés előtt kiderült, hogy Sylvester Stallone félrelépett Janice Dickinsonnal. Ráadásul a színésznőnek ez idő alatt született egy kislánya, akiről csak később derült ki, hogy egy másik férfitól van.

Sajnos a gyermekei miatt is sokat kellett aggódnia. Sasha Czacktól született egyik fiánál autizmust állapítottak meg, a másik fia pedig egészen fiatalon, 36 évesen hunyt el 2012-ben. Sophia nevű lányánál pedig már fiatalon szívproblémákat diagnosztizáltak, ami miatt 2012-ben műtétre is sor került.

Sylvester Stallone legidősebb lánya elbűvölő szépség: friss fotókon a 26 éves Sophia Stallone

Sly a lányaival és feleségével

Sylvester Stallone sem úszta meg az utóbbi évekre jellemző rágalomhadjáratot. Egy nő azzal vádolta meg, hogy még a ’80-as években szexuálisan zaklatta őt a színész, és halálosan meg is fenyegette, ha erről bárkinek is szól. Ezt az ügyet végül a bíróság ejtette. Bár az utóbbi években sikert sikerre halmoz és boldogan él feleségével, de az ő története jól mutatja azt, hogy a csillogás mögött ugyanolyan megpróbáltatásokkal teli, vagy akár még súlyosabb élettörténet áll, mint bárki másnak.

Egy hajszálon múlott Brendan Fraser élete a Múmia forgatásán (videó!)

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·