FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Melrose Place gyönyörű sztárjára? 60 éves korára felismerhetetlenné vált! - Heather Locklear

Emlékszel még a Melrose Place gyönyörű sztárjára? 62 éves korára felismerhetetlenné vált!

6234

Emlékszel még a Melrose Place gyönyörű sztárjára? 62 éves korára felismerhetetlenné vált!

Heather Locklear 1961. szeptember 25-én született Los Angeles-ben. Golden Globe-díjas színésznő, aki a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja lett, miután több ikonikus sorozatban is főszerepet játszott. Hírnevét leginkább Melrose Place-ben nyújtott alakításának köszönheti, amiben Amanda karakterét formálta meg. Locklear kezdetben csak visszatérő szereplőként volt jelent a sorozatban, de tökéletes karaktermegformálása, illetve a nézettség növekedése miatt a sorozat producerei úgy döntöttek, hogy a színésznő állandó szereplő lesz.

Sikerült leszoknia az alkoholról - Heather Locklear kezd újra formába lendülni

Fiatalon csodaszép volt

Locklear összesen négyszer volt menyasszony, ebből kétszer össze is házasodott aktuális vőlegénnyel. Első férje a Mötley Crüe együttes dobosa, Tommy Lee volt, akivel 1986-tól egészen 1993-ig voltak házasok. Alig egy évvel később 1994 decemberében hozzáment Richie Sambora zenészhez, akitől 1997. október 3-án megszületett kislánya, Ava-Elizabeth Sambora. Samborával kötött házassága több mint húsz évig, egészen 2006-ig tartott, ezt követően először egykori munkatársa, a szintén Melrose Place-ben feltűnt Jack Wagner menyasszonya volt 2008 júniusától 2011 augusztusáig, majd az utóbbi pár évben az egykori motocross versenyzővel, Chris Heisserrel élt együtt.

Heather Locklear

Ma már alig hasonlít egykori önmagára

A 62 éves színésznő 2017-ben egy árokba hajtott Porschéjával, az incidensben kisebb sérüléseket szenvedett, írta akkoriban a TMZ. Végül nem lett rendőrségi ügy belőle, mivel Loclear nem állt tudatmódosító szerek hatása alatt, bár a baleset okát még ma sem ismerik. Alig nyolc hónappal később azonban már nem tudta elkerülni a rendőrségi intézkedést, hiszen családon belüli erőszak vétsége miatt letartóztatták.

Emlékszel még a Melrose Place gyönyörű sztárjára? 60 éves korára felismerhetetlenné vált!

Csak kevesen tudtak erről: Robin Williams mindig csak egy feltétellel vállalta el a szerepeit

(Via 24.hu)


Article Tags: · ·