FILMEZZUNK.HU
Matt Damon egy pultos lányt vett feleségül - Példamutató házasságuk már 17 éve tart

Matt Damon egy pultos lányt vett feleségül – Példamutató házasságuk már 19 éve tart

9329

Matt Damon egy pultos lányt vett feleségül – Példamutató házasságuk már 19 éve tart

A hollywoodi hírességek többsége az Álomgyáron belül igyekszik házastársat találni, ugyanis úgy vélik, hogy csak egy szakmabeli értheti meg, mivel jár a sztárlét – ráadásul azt sem szeretnék, ha a pénzükért és a hírnevükért kihasználná őket valaki. Vannak azonban olyanok is, akik hagyták, hogy becsapjon a villám, és nem foglalkoztak azzal, hogy a párjuk nem híresség. Ilyen Matt Damon is, aki 2003-ban találkozott először a feleségével, Luciana Barrosóval, egy miamibeli bárban.

A 2017-es Oscar-gála szerelmespárjai

Luciana Barroso és Matt Damon

Luciana azonban nem azért volt ott, hogy bulizzon vagy iszogasson a barátnőivel, hanem gyermekét egyedül nevelő édesanyaként éppen keményen megdolgozott a betevő falatért a pult mögött.

“Miamiban, South Beach-en dolgoztam pultosként, ő pedig éppen ott forgatott egy filmet. A felvétel után az egész stáb betért egy körre szombat este. Matt mindig azt meséli, hogy meglátott a terem végében, és csak rám világított minden fény, de ez nem így volt. Könyörgöm, egy éjszakai bár volt, fényárban úszott az egész!”

– mesélte Luciana nevetve a Vogue-nak.

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

“Sajnos egyre többen elkezdték felismerni, és egyre agresszívebben követelőztek, ami nem meglepő, mindenki elég részeg volt a bárban. Szóval Matt hátrajött, és elbújt a pult mögött, hogy nyugodtan megihassa az italát. Aztán közölte, hogy egész este szeretett volna velem beszélgetni, úgyhogy még örül is, hogy így alakultak a dolgok.De, mivel nekem dolgoznom kellett, közöltem vele, hogy nehogy azt gondolja, hogy csak úgy ücsöröghet itt egész este – ha itt akar maradni, segítsen be nekem! Az egyik filmjében mixert alakított, úgyhogy aznap este ő keverte az italokat – mondanom sem kell, rengeteg borravalót kaptam aznap, mert mindenki az ő koktélját akarta megkóstolni. Nagyon vicces kis este kerekedett a dologból, 19 évvel később pedig még mindig itt vagyunk.”

– tette hozzá a magazinnak adott interjújában.

Sylvester Stallone legkisebb lánya is felnőtt: Friss fotókon a 21 éves Scarlet Rose

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·