FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

41297

Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

Az elmúlt napokban körbejárta a világsajtót a hír Johnny Depp visszatéréséről, a Daily Mail és a The Sun is látszólag biztos forrásokra hivatkozva írt a színész karrierjének újraéledéséről, bár az előbbi mégis helyreigazítást volt kénytelen közölni ezzel kapcsolatban.

Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007)

Több híresztelés is felmerült ugyanis azzal kapcsolatban, hogy Johnny Depp visszatér a Karib-tenger kalózai hatodik részében, a színész legutoljára 2017-ben formálta meg a Jack Sparrow karakterét a Salazar bosszúja-ban, miután az alkotók úgy döntöttek, hogy a franchise-ra ráfér egy kis “vérfrissítés”.

“Minden a korai szakaszban van, és még mindig nincs rendezője a projektnek, amelynek a címe A Day At The Sea. Johnny a közeljövőben egy próbafelvételt fog tartani, mielőtt a forgatás teljesen beindulna. Egy felhívást már szétosztottak a hozzáértők között. Bruce Hendricks, aki az első három filmben is dolgozott, az új projekt executive producereként van megnevezve”

– állította egy bennfentese forrás. Nos, ha Depp visszatérése Sparrow kapitányként egyelőre kérdéses, azt semmiképp sem állíthatjuk, hogy a színész előtt ne állna újból mozgalmas és sűrű időszak. Depp mindeközben ugyanis az első filmes rendezésére készül, amely hamarosan a kezdetét veszi, és amely Amedeo Modigliani életét dolgozza fel. Mindemellett ő alakította XV. Lajos királyt a Jeanne du Barry című filmben, amellyel Depp visszatérése is megkezdődött Hollywoodba.

8 különleges történet arról, ahogyan híres szerepek színészeiknél landoltak

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·