FILMEZZUNK.HU
Ha tolószékes kisgyereket látsz, ne ítélkezz, csak szeresd - A legszebb animációs kisfilm, amit valaha készítettek - Cuerdas

A legszebb animációs kisfilm, amit valaha készítettek (Videó!)

1573

A legszebb animációs kisfilm, amit valaha készítettek (Videó!)

Ha tolószékes kisgyereket látsz, ne ítélkezz, csak szeresd. A Cuerdas című spanyol animációs rövidfilm egyaránt megszólít felnőtteket és gyerekeket egy olyan élettörténet által, amely gyakran az élet színfala mögött játszódik talán pillanatok alatt, de egy egész életre meghatározó lehet. A kisfilm története egy lebénult kisfiúról szól, aki nemcsak hogy kezét-lábát nem tudja mozgatni és tolókocsiba kényszerül, de beszédképtelen is.

A tekintetében azonban az egész világ elférne. A tolókocsis gyerek egy új árvaházba kerül, ahol a tudatlan gyerekek kiközösítik és furán néznek rá. Egy élettel teli kislány, Mária azonban kíváncsian és bizalommal közeledik a kis újonc fele.

A további képkockák a gyermeki ártatlanságról, a végtelen fantáziáról és találékonyságról, hitről, szeretetről és hasonló emberi értékekről szólnak, amelyek hitelességét te is megérzed, hiszen valósággal beleborzongsz a kisfilm jeleneteibe. Ha Téged is megfogott a történet szépsége, megoszthatod, hogy minél több emberhez jusson el.

Már 12 éve, hogy elhunyt Sage Stallone – Sylvester Stallone teljesen összetört fia halálától

(Via Filantropikum.hu)


Article Tags: · · ·