FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 54. születésnapját Uma Thurman – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

Most ünnepli 54. születésnapját Uma Thurman – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

10755

5. A jelenetet, melyben Vincent (John Travolta) Mia (Uma Thurman) mellkasába fecskendőt döf, egy rendezői trükkel oldották meg. Travolta a fecskendőt valójában kihúzta, majd a képsorokat visszafele játszották le.

6. A Kill Bill (2003) című film alapötlete Uma Thurman-től származik, akkor pattant ki a fejéből, mikor Taratntino-val a Ponyvaregényt forgatták és egyik este kicsit többet ivott a kelleténél. Tarantino-val is megosztotta ötletét, aki elkészített 30 oldalnyi forgatókönyvet a filmből. Évekkel később Uma Thurman megkérdezte Taratntino-t, mikor készítik már el a filmet, aki megígérte, hogy Thurman születésnapjáig befejezi a forgatókönyv megírását. Teljesítette ígéretét. A film végén ez olvasható: “Based on the character of “The Bried”, created by Q & U”. Q = Quentin Tarantino, U = Uma Thurman.

Kill Bill (Kill Bill: Vol. 1, 2003)

7. Thurman négy Arany Málna-jelöléssel is “büszkélkedhet”. Három filmben (Bosszúállók, Batman és Robin, Néha a csajok is úgy vannak vele) mutatott alakításáért a legrosszabb színésznő kategóriában jelölték, míg az 1998-as Bosszúállók című produkcióban a legrosszabb páros kategóriában is elnyert egy nominálást. Szerencséjére egyik jelölését sem tudta díjra váltani.

8. Uma Thurman két sikertelen házasság, és az Andre Balazzsal folytatott viszony felbomlása után jelenleg gyermekeivel él New Yorkban. Első férje Gary Oldman volt, akivel 2 évig éltek együtt. Második férjével, Ethan Hawke-al 1998-ban házasodtak össze, és két gyermekük született, de 2004-ben elváltak.

Érdekességek Uma Thurman színésznőről

Ő volt Lorelai Gilmore a Szívek szállodája című sorozatban – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·