FILMEZZUNK.HU
8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

559

4) X-Men – A kívülállók

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

Dougray Scott eredetileg a 2000-es X-Men című filmben játszotta volna Wolverine szerepét. Váratlan időbeosztási problémák miatt azonban ki kellett szállnia a projektből. Scott egyidejűleg a Mission: Impossible 2. részének a forgatására is elkötelezte magát. Ez arra kényszerítette az X-Men producereit, hogy gyorsan találjanak helyettest, így végül Hugh Jackman kapta meg Wolverine ikonikus szerepét. Scott távozása az X-Menből a forgatási ütemtervek elkerülhetetlen ütközése miatt következett be.

5) Batman visszatér

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

Annette Bening, a hollywoodi sztár, aki megérdemelten ült az Oscar-asztalnál, eredetileg a Macskanő szerepére volt esélyes a Batman visszatérben, amelyet végül Michelle Pfeiffer kapott meg. Elképzelni, hogy Bening alakítja Gotham City egyik főgonoszát, izgalmas, ő azonban annak idején visszautasította a szerepet, és mint kiderült, nyomós oka volt rá. Bening első gyermekével volt terhes, akit Warren Beatty férjétől várandósan vállalt, ami miatt a Macskanő szerepének elvállalása abban a pillanatban nem volt célszerű. Emiatt Michelle Pfeiffer volt szerencsés, és fel is vették.

6) A Gyűrűk Ura

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

Stuart Townsend eredetileg Aragorn szerepére kapott szerepet A Gyűrűk Ura-trilógiában. Nem sokkal a forgatás megkezdése előtt azonban lecserélték Viggo Mortensenre. A Townsend lecserélésére vonatkozó döntés elsősorban kreatív nézeteltérések és a karakter általános irányával kapcsolatos aggályok miatt született. A beszámolók szerint Peter Jackson rendező és a producerek úgy vélték, hogy Townsend Aragorn alakítása nem egyezik a karakterről alkotott elképzelésükkel, ezért kölcsönösen megegyeztek abban, hogy elválnak útjaik. Bár Townsend távozása barátságos volt, végül az értelmezésben és a kreatív irányvonalban mutatkozó nézeteltérések miatt történt.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·