FILMEZZUNK.HU
8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

560

7) Rómeó és Júlia

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

Natalie Portman eredetileg Júlia szerepét kapta a Rómeó és Júlia című filmben. A forgatás előtti időszakban azonban aggályok merültek fel a közte és a Rómeó szerepére kiválasztott Leonardo DiCaprio közötti korkülönbség miatt. Portman akkoriban még csak 13 éves volt, és a filmkészítők úgy döntöttek, hogy egy idősebb színésznővel alakítják át a szerepet, hogy DiCaprióval korban jobban illeszkedő párost alkossanak. Claire Danes végül Júlia szerepét kapta meg, hogy a 2 főszereplő közötti életkori dinamikát kezeljék. A Baz Luhrmann által rendezett film pedig 1996-ban került a mozikba.

8) Transformers: A hold sötétsége

8 színész, akit a film készítése során rúgtak ki

Megan Fox nem szerepelt a Transformersben: A Hold sötétsége című filmben, mivel elváltak útjaik a film rendezőjével, Michael Bayjel. A franchise-ból való távozásának körülményei gyakori vitatéma volt. A hivatalos nyilatkozatok szerint Megan Fox “kreatív nézeteltérések” miatt távozott és váltották le, ami Fox és a film produceri csapata közös döntése volt. Lényeges azonban megjegyezni, hogy a távozását övező pontos részletek több tényező kombinációját is magukban foglalhatják, beleértve a kreatív nézeteltéréseket és konfliktusokat. Végül Rosie Huntington-Whiteley váltotta Megan Foxot a Transformers: A hold sötétsége című film női főszerepében.

Ezek az alternatív forgatókönyvek emlékeztetnek minket a szereposztási folyamat kényes egyensúlyára, ahol minden színész egyedi esszenciával járul hozzá az általa megtestesített karakterekhez, végső soron az általunk nagyra becsült filmet képezve.

//Manó Málna//

Sokkoló fotók a plasztikai műtéten átesett Megan Fox-ról – A színésznő arcát fel sem lehet ismerni

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·