FILMEZZUNK.HU
A Trónok harca sztárja súlyos alkoholproblémákkal küzdött a forgatás során - Kit Harington és Emilia Clarke

A Trónok harca sztárja, Kit Harington sokkoló dolgokat árult el a forgatásról

2973

A Trónok harca sztárja, Kit Harington sokkoló dolgokat árult el a forgatásról

Kendőzetlenül vallott élete egyik legnehezebb időszakáról Kit Harington: a színész a SiriusXM műsorában beszélt arról, amikor négy évvel ezelőtt rehabilitációs központba került.

Kit Harington beismerte, hogy súlyos alkoholproblémákkal küzdött Trónok harca szerepe miatt

Harington stresszre és alkoholproblémákra hivatkozva került a connecticuti intézménybe, a bajok pedig elmondása szerint már a Trónok harca utolsó évadának forgatásakor elkezdődtek.

“Mentálisan elég nehéz időszakon mentem keresztül a Trónok harca után – és a műsor végének forgatása során is, hogy őszinte legyek. Szerintem ez egyenesen a műsor természetéből következett és abból, amit évekig csináltam. Szünetet tartottam a Trónok harca után, azt mondtam: egy évig nem akarok dolgozni, szeretnék magamra koncentrálni. És nagyon boldog vagyok, hogy ezt megtettem.”

– mondta. Harington hozzátette, épp, amikor úgy döntött, hogy visszatér a színészethez, beütött a koronavírus – bár a színész szerint nekik ez nem minden esetben volt rossz.

“Ajándék volt számunkra ez az “erőltetett” közös idő. És ennek az lett a vége, hogy született egy gyerekünk. Számomra az volt a legnagyobb dolog a bezártságban, hogy apa lettem. Csodálatos élményben volt részem az elmúlt időszakban.”

– mesélte Kit.

Emlékszel még Ivy-ra a Csengetett, Mylord? sorozatból? Rá sem lehet ismerni ma már

(Via starity.hu)


Article Tags: · ·