FILMEZZUNK.HU
Nevetséges! Jason Momoát azért támadták be, mert túl erőszakos volt a karaktere a Trónok harcában

Előszedték Jason Momoát, mert túl erőszakos volt a karaktere a Trónok harcában

4043

Előszedték Jason Momoát, mert túl erőszakos volt a karaktere a Trónok harcában

Jason Momoát teljesen felháborították a kérdések, melyeket annak kapcsán kapott, hogy karaktere, Khal Drogo anno túl erőszakos volt Daenerys Targaryennel.

Újra összefutottak a Trónok harcából ismert Jason Momoa és Emilia Clarke

Jason Momoa egyszer már bajba került a Trónok harca HBO-s sorozat első évadánok azon jelenete miatt, melyben karaktere, Khal Drogo megerőszakolta újdonsült feleségét, az Emilia Clarke által eljátszott Daenerys Targaryent. 2017-ben ugyanis egy olyan 2011-es, Comi-Con-os felvételt kapott fel a közösségi média, melyben Momoa viccelődött ezzel a jelenettel. Most a The New York Times készített interjút a színésszel, és megint szóba került Khal Drogo és Daenerys brutális nászéjszakája, a riporter viszont nem tette zsebre azt, amit Momoától kapott kérdése után.

Az interjúban egészen pontosan azt a kérdést szegezték a színésznek, hogy újra leforgatná-e mai fejjel az erőszakolós jelenetet, mit gondol a történtekről utólag, illetve megbánt-e bármit is a forgatás kapcsán. Momoa válaszában elmondta, szerinte Drogo egy Dzsingisz kánhoz hasonló karakter, akit úgy kellett megjeleníteni, ahogy, színészi szempontból viszont nagyon-nagyon nehéz eljátszani egy ilyen kegyetlen embert.

Ezt a feladatot kapta azonban, neki pedig ilyenkor az a dolga, hogy elvégezze a munkáját. Szerinte semmilyen formában nem kell vagy kellene azon gondolkodnia, hogy esetleg újra elvállalná-e ezt a szerepet, ahogy az sem merülhet fel kérdésként, hogy ő megtenne-e bármit is valóságban, amit az általa eljátszott szereplő megtett. Kitért arra, hogy még sosem vonták kérdőre annak kapcsán, hogy megbánt-e egy szerepet. Azzal zárta válaszát, hogy ami történt megtörtént, újra viszont nem fog megtörténni.

Akkor és most: A 90-es évek legszebb színésznői így néznek ki ma

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · ·