FILMEZZUNK.HU
Kitálalt a Született feleségek sztárja: Teri Hatcher ezért tűnt el a reflektorfényből

Kitálalt a Született feleségek sztárja: Teri Hatcher ezért tűnt el a reflektorfényből

2168

Kitálalt a Született feleségek sztárja: Teri Hatcher ezért tűnt el a reflektorfényből

Teri Hatcher a ’80-as években kezdte színészi karrierjét, az 1993-as Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai sorozattal robbant be a köztudatba, 1997-ben pedig ő volt a Bond-lány Pierce Brosnan oldalán, A holnap markában című filmben. A magyar nézőknek főleg a Született feleségekből lehet ismerős, amelyben Susan Mayert alakította, szinte összeforrt a neve a karakterével, hiszen 2004-től 2012-ig játszotta a széria főszerepét. A sorozat vége óta már kevesebbet hallhatunk a színésznőről, aki egyébként 2024-ben már a 60. születésnapját fogja ünnepelni decemberben.

Felismeri? Ő volt a Született feleségek barna bombázója - Teri Hatcher

Teri Hatcher volt a Született feleségek legnépszerűbb szereplője

Amikor a Született feleségek berobbant a köztudatba, újra a figyelem középpontjába került, alakításáért még Golden Globe-díjat is nyert 2005-ben, egy évvel később ismét őt jelölték az aranyszobrocskára Susan megformálásáért. Bármennyire is tehetségesen játszott a kamerák előtt színészként, a kollégáival azonban messze nem jött ki olyan jól. Amikor megnyerte a díjat, megnőtt közte és a többi színésznő között a feszültség.

“Érezhetted a feszültséget köztük, hatalmas puccsot hajtottak végre rajta. Teri abban az évben hasított, mégis rajta csattant az ostor”

– mesélte egy magazinnak. A többi színésznő teljesen elkülönült tőle, mindenből kihagyták. Azonban nemcsak a féltékenység játszott itt közre, hanem a viselkedésével is nagy bajok voltak. Eva Longoria, Gabriela alakítója egy nyílt levélben írta le, hogy az egyik kollégája lelkileg terrorizálta, végül Felicity Huffman tett rendet köztük, így a kolléga leállt a zaklatással. Bár nem írt nevet, mindenki azt gondolta, hogy Hatcher a hunyó. Marc Cherry, a sorozat írója is kiteregette a szennyest.

“A műsoromban volt egy problémás stábtag. Nagy sztár volt kemény viselkedési problémákkal. Mindenki megpróbált kijönni ezzel a nővel a show során, de lehetetlen volt, és a dolgok csak egyre rosszabbra fordultak.”

– magyarázta.

Felismeri? Ő volt a Született feleségek barna bombázója - Teri Hatcher

A mai napig jól tartja magát a színésznő

Bár a Született feleségek alatt felkapták a nevét, végül a sorozat is lett a veszte színésznőként, nem kap annyi ajánlatot, mint régen, utoljára 2019-ben szerepelt a Madness In The Method című filmben. A YouTube-on van egy életmódcsatornája, ami a Hatching Change néven fut. 2018-ban a Star magazin azt a csúnya pletykát terjesztette róla, hogy teljesen eladósodott anyagilag, ezért arra kényszerült, hogy eladja a házát, és egy lakókocsiban éljen tovább, akkor a színésznő tiszta vizet öntött a pohárba.

“Ez hatalmas hazugság. Nem vagyok szegény, nagyon jól bánok a befektetéseimmel és a pénzemmel. Nem vagyok hajléktalan, és nem a lakókocsimban élek.”

Már 62 éve, hogy elhunyt Marilyn Monroe – Máig tisztázatlan a halála

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·