FILMEZZUNK.HU
Már 60 éve, hogy elhunyt Marilyn Monroe – Máig tisztázatlan a halála

Már 62 éve, hogy elhunyt Marilyn Monroe – Máig tisztázatlan a halála

1253

Már 62 éve, hogy elhunyt Marilyn Monroe – Máig tisztázatlan a halála

A szőke bombázónál talán azóta sem született ikonikusabb szexszimbólum, így nem csoda, hogy 1962. augusztus 5-én az egész világot megrázta, amikor hírül adták, hogy mindössze 36 éves korában holtan találták. A boncolás barbiturát-túladagolást állapított meg, és a sztár halálát „valószínű öngyilkosság”-nak minősítették. Hamar szárnyra kaptak azonban azok az összeesküvés-elméletek, amelyek szerint a Monroe halálát okozó tablettákat valaki belekényszerítette, azaz gyilkosság történt, mivel a színésznőnek állítólag viszonya volt mind John F. Kennedy elnökkel, mind az öccsével, Robert Kennedy igazságügy-miniszterrel.

Így festett Marilyn Monroe a világhírnév előtt – te ráismernél?

Ezt az elméletet teszi magáévá egyébként a Netflixen nemrég bemutatott Szöszi című fiktív életrajzi film, de dokumentumfilm is készült már a témában. Marilyn Monroe életét és halálát mára körülbelül annyi rejtély övezi, mint az UFO-észleléseket, és ahogy minden állításra lehet szemtanút találni, úgy mindennek az ellenkezőjére is.

Az biztos, hogy a színésznő halálával kapcsolatban nagyon sok volt a gyanús körülmény, és a hatóságok nem tudtak minden perccel, sőt minden órával sem elszámolni a helyszínre riasztásukat követően, ahogy az sem lehet véletlen, hogy a CIA is aktát nyitott az ügyről – amelynek a pontos körülményeit valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

A Karib-tenger kalózainak csúf boszorkánya a valóságban ILYEN vadító szépség

(Via Port.hu)


Article Tags: · ·