FILMEZZUNK.HU
Sharon Stone kitálalt: azért szakított vele a pasija, mert nem akarta plasztikáztatnia magát

Sharon Stone kitálalt: azért szakított vele a pasija, mert nem akarta plasztikáztatnia magát

2015

Sharon Stone kitálalt: azért szakított vele a pasija, mert nem akarta plasztikáztatnia magát

Sharon Stone kitálalt egy megdöbbentő, ugyanakkor kudarcba fulladt szerelmi történetével kapcsolatban. A színésznő jó pár évet letagadhat a korából, így nem meglepő, hogyha hódolói közt jócskán akad nála sokkal fiatalabb is. A kor azonban csak egy állapot, amit alátámaszt a világsztár igencsak tanulságos esete egy furcsa értékrenddel és ízléssel rendelkező fiatalemberrel.

A 64 éves szőke bombázóról a Pagesix hasábjain jelent meg a hír, miszerint már régen szakított a botoxszal, mivel nem igazán szereti a plasztikai beavatkozásokat. Nemrégiben pedig egy nála fiatalabb hódoló őt tette lapátra, mert Sharon nem volt hajlandó orvosi székbe ülni a kedvéért. A gavallér kérdésére, hogy alávetné-e magát ránctalanító injekcióknak, így válaszolt: „Valószínűleg nagyon jót tenne az egódnak és az enyémnek is, ha így tennék”. Ám a fiatalító beavatkozás elmaradt, amit a kapcsolat megsínylett.

„Ezután még egyszer találkoztam vele, de aztán már nem akart többet találkozni velem. Ha többet már nem találkozunk, akkor kérlek, keresd a kijáratot”

– adta ki az útját a fickónak. Sharon Stone korábban párszor benevezett szépítő kezelésekre, de egy életveszélyes esetet követően teljesen leállt a szerrel.

„Voltak időszakok a szuperhírnév idején, amikor botoxot és más töltőanyagokat kaptam, aztán volt ez a súlyos agyvérzésem és egy kilencnapos agyi vérömlenyem, és több mint 300 adag botoxot és egyebet kellett beadatnom, hogy az arcom egyik oldala újra visszanyerje eredeti formáját. A halálközeli élmény megváltoztatta a botox fogalmát: cuki luxusból valamiféle masszív, fájdalmas neurológiai szükségletté”

– emlékezett vissza a színésznő.

A Karib-tenger kalózainak csúf boszorkánya a valóságban ILYEN vadító szépség

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·