FILMEZZUNK.HU
Hajléktalanként élt a gyönyörű, Oscar-díjas színésznő, mielőtt befutott volna - Halle Berry

Hajléktalanként élt a gyönyörű, Oscar-díjas színésznő, mielőtt befutott volna

1212

Hajléktalanként élt a gyönyörű, Oscar-díjas színésznő, mielőtt befutott volna

Azokról a sztárokról, akiket tucatnyi filmben láttunk már, akikről minden sztármagazinban azt olvashatjuk, milyen fényűző életet élnek, bizony nehéz elhinni, hogy olykor az átlagnál is mélyebbről indultak. Pedig Hollywoodban is számos ilyen sztori akad. Színészek, akik nagyon mélyről küzdötték fel magukat a csúcsra. Ilyen volt Halle Berry is.

A pillanatot, amikor Halle Berry megkapta az Oscar-díját, élete legnagyobb szívfájdalmának nevezte

A színésznőt ma már mindenki ismeri, számtalan filmben láthattuk az elmúlt három évtizedben. Eleinte mint mindenki, ő is csak kisebb mellékszerepekkel indította be karrierjét, hogy később már az X-Men mozik egyik állandó visszatérőjeként ismerje meg az egész világ. Sokan emlékeznek villantására a Kardhalból, de volt már Bond-lány és szuperhős is, ahogy thrillerben is megmutatta, hogy bármilyen filmben megállja a helyét. Halle Berryről, aki a 2001-es Szörnyek keringője moziért megkapta a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, csak kevesen tudják, hogy bizony híressé válása előtt volt olyan időszak az életében, amikor fedél sem volt a feje fölött. Erről mesélt korábban a People magazinnak is.

Halle Berry pontosan úgy érkezett meg New Yorkba, mint ezernyi más fiatal nő, álmokkal a szívében és egy kevés pénzzel a zsebében. Akkor azt hitte, minden menni fog mint a karikacsapás, hiszen nem üres kézzel vágott neki a kalandnak. Csakhogy az a kevés pénz, amivel rendelkezett alig néhány hónap alatt teljesen elfogyott. Ekkor felhívta az édesanyját, hogy segítsen neki és küldjön pénzt, de süket fülekre talált.

Halle Berry nem hajlandó plasztikáztatni – Az 56 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

Édesanyja nem küldött több pénzt, helyette azt tanácsolta, ha igazán ott akar lenni, ahol van, akkor tegyen érte. És Halle Berry nem adta fel, elhatározta, hogy követni fogja édesanyja tanácsát. Ennek a folyamatnak azonban voltak nagyon kemény részei, ilyen volt az is, amikor egy időre hajléktalanszállóra kellett vonulnia.

De mint tudjuk, végül a kitartás meghozta a gyümölcsét, elkezdett filmszerepeket kapni, és lassan, de biztosan talpra állt. Ma pedig már úgy tekint vissza élete ezen szakaszára, amiből rengeteget tanult. És éppen ezért az édesanyjának is hálás, hiszen úgy érzi, a legjobb, amit valaha tett érte pont az volt, amikor megtagadta tőle a segítséget. Ha nem így tett volna, könnyen lehet, hogy ma nem ismerné a világ Halle Berry nevét.

Richard Gere ilyen jóképű volt fiatalon: olvadoztak érte nők milliói

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · ·