FILMEZZUNK.HU
Brad Pitt meglepő választ adott rá, hogy ki volt a valaha volt legjóképűbb férfi

Brad Pitt bevallotta, hogy végig be volt drogozva a 90-es években

634

Brad Pitt bevallotta, hogy végig be volt drogozva a 90-es években

Meglepően személyes jellegű, kitárulkozásvágytól fűtött interjúkat ad mostanában az amerikai lapoknak Brad Pitt. A 60 éves sztár nemrégiben a 85 esztendős színészlegendával, Anthony Hopkinsszal adott közös interjút, melyben töredelmesen bevallotta, hogy ex-felesége, Angelina Jolie is hozzájárult ahhoz, hogy az utóbbi időszakban többször is a pohár fenekére nézett. Az Oscar-díjas színész most arról vallott, hogyan és miért vált a drog megszállottjává karrierje egy korábbi szakaszában.

Brad Pitt kitálalt: Angelina Jolie miatt lett alkoholista belőle

Elárulta például, hogy a kilencvenes években feltörekvő színészként nehezen barátkozott meg a hirtelen jött népszerűséggel, és az új helyzet okozta stressz füvezéssel igyekezett enyhíteni. Pitt mintegy tíz éven keresztül szinte folyamatosan kábítószerezett. Beszélt a Volt egyszer egy Hollywood című filmről, Quentin Tarantino mozijáról is, melyben az LSD-ért rajongó álomgyári kaszkadőr, Cliff Booth szerepében volt látható. A színész elárulta, hogy a való életben is kipróbálta a drogot.

Egy idő után azonban ráeszmélt, a folyamatos drogozással nem jut előrébb, s mielőbb változtatnia kell az életén. Arra is visszaemlékezett, hogy 2004-ben következett be éles váltás a pályáján: miután Wolfgang Petersen nagyszabású látványfilmje, a Trója bukásnak bizonyult – és a világsztár maga is elégedetlen volt a végeredménnyel -, Pitt elkezdte sokkal tudatosabban, a művészi szempontokat előtérbe helyezve megválogatni a szerepeit.

Richard Gere ilyen jóképű volt fiatalon: olvadoztak érte nők milliói

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · ·