FILMEZZUNK.HU
Halle Berry döbbenetes dolgot árult el a John Wick 3. forgatásáról

Halle Berry döbbenetes dolgot árult el a John Wick 3. forgatásáról

2431

Halle Berry döbbenetes dolgot árult el a John Wick 3. forgatásáról

“Ha békét akarsz, készülj a háborúra.” Ez az ütős mondat szerepel a Parabellumban, melynek női főszereplője Halle Berry volt. Érdekesség, hogy Sofia szerepére Jennifer Beals, Eva Longoria, Salma Hayek, Penélope Cruz, Marion Cotillard, Uma Thurman és Marisa Tomei is esélyesek voltak, ám a bérgyilkosnő karakterét végül Halle játszhatta el, aki most döbbenetes dolgokat árult el a forgatásról.

Halle Berry döbbenetes dolgot árult el a John Wick 3. forgatásáról

“Ha békét akarsz, készülj a háborúra”

Halle remekül alakította szerepét, ám ez nem ment zökkenőmentesen, ugyanis három bordáját is eltörte a forgatás alatt. Berry így emlékszik vissza az esetre:

“Fogalmam sincs, hogyan történt. Egy darabig még törött bordákkal is folytattam a munkát, de hamar rájöttem, hogy nem fogom bírni. “

Ami be is igazolódott, ugyanis nem sokkal az eset után a színésznő a film felvételének szüneteltetését kérte a készítőktől, míg fel nem épült. De más említésre való dolog is történt a forgatásokon. Hallenek egy hat hónapos kutyakiképző tanfolyamon kellett részt vennie, ahol trénerré képeztette ki magát. Karakterének ugyanis két belga juhászkutyája van a történet szerint.  Azokban a filmekben, amikben állatokkal dolgoznak, a kamera mellett egy kutyatréner szokott segédkezni, ám ezt a feladatot ezúttal maga Berry végezte. További érdekesség, hogy  a filmben szereplő két kutyát összesen öt jószág alakította. A színésznő elmondta:

“Ez a fajta hihetetlenül okos és hűséges, de legalább ugyanennyire játékos is. Nagyon szeretem az állatokat. Nekem is van két kutyám, szóval a legjobb rész az volt a felkészülés során, amikor a kutyusokkal játszhattam.”

Szerző: MéziMcFly

A Rém rendes család egykori gyönyörű színésznője közel húsz kilót hízott gyógyíthatatlan betegsége miatt


Article Tags: · ·