FILMEZZUNK.HU
John Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára – A kis Jett most lenne 30 éves

John Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára – A kis Jett most lenne 31 éves

5251

John Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára – A kis Jett most lenne 31 éves

John Travolta az egyik legikonikusabb hollywoodi színész. A 70-es években olyan filmekben alapozta meg sikerét, mint a Szombat esti láz (Saturday Night Fever) és a Grease, majd olyan klasszikusokban szerepelt, mint a Ponyvaregény (Pulp Fiction). Míg John Travolta karrierje évtizedeken át nagyszerűen alakult, a magánéletében nagyon sok szívfájdalmat és veszteséget tapasztalt – különösen akkor, amikor elveszítette 16 éves fiát, Jettet.

John Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára – Jett most töltené be a 30 évet

Jett, John Travolta és Kelly Preston legidősebb gyermeke 2009-ben hunyt el, miközben a család a karácsonyi vakációját töltötte a Bahamákon. A halál oka egy roham volt. Jett autista volt, Kawasaki-szindrómában szenvedett, és hajlamos volt a rohamokra. Fia halála teljesen lesújtotta Travoltát.

„Ez a legborzalmasabb dolog, ami valaha történt velem. Az igazság az, hogy nem voltam benne biztos, hogy átvészelem. Annyi örömet okozott nekem. Ő volt a mindenem. Az a 16 év, amíg az apja lehettem, megtanított a feltétel nélküli szeretetre.”

– írta a színész egy Facebook bejegyzésben. Elhunyt fia emlékére Travolta létrehozta The Jett Travolta Foundation nevű jótékonysági alapítványt, amely a speciális igénnyel rendelkező gyerekek javát szolgálja. Bár a színész idővel megtanult együtt élni a fájdalommal, amit Jett halála okozott, egy gyermek elvesztése természetesen soha nem gyógyuló sebet hagy maga után.

Már 79 éves az Egri csillagok Bornemissza Gergője! Kovács István most is nagyon sármos

(Via Twice.hu)


Article Tags: · · ·