FILMEZZUNK.HU

12 meglepő érdekesség a 60. születésnapját ünneplő Melissa Gilbert-ről

17377

5. A nézők 9 évadon át láthatták, ahogy a kis copfos kislányból, hogyan lesz érett felnőtt, tanítónő, feleség, édesanya. A sorozat Laura Ingalls Wilder folytatásos regénye alapján készült, mely megtörtént eseményeken alapul. A kis farm volt Melissa második otthona, Wolnaut Grove-ban az emberekről, az érzelmekről a küzdelmes, de boldog mindennapokról szólt az élet. „Lauraként”, vagy, ahogy apukája szólította „kis bogár”, egy boldog, békés életet élhetett. Szülei tanácsára mindig támaszkodhatott, s megtanulta hogyan álljon helyt a hétköznapokban.

6. Az Emlékezzetek rám című epizódban (2.évad) Julia Sanderson temetésén elhangzik egy nagyon szép idézet: “Derűs szívvel emlékezzetek rám, mert én is így emlékezem rátok. Ha csak könnyeket hozok szemetekbe, inkább felejtsetek el”. Ezeket a búcsúzó sorokat Michael Landon írta és filmbéli lánya, Melissa Gilbert a színész temetésén is ezekkel a mondatokkal búcsúzott tőle.

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

7. A sorozatban játszik Melissa testvére is Jonathan Gilbert (Willie Oleson), akit szintén örökbe fogadtak.

8. A legutolsó részben Walnut Grove lakói felrobbantják a város épületeit, nehogy a várost bekebelezni vágyó üzletemberek kezére kerüljenek. A valóságban ténylegesen felrobbantották a forgatási helyszíneket és díszleteket, így a sorozat színészei (főként Melissa Gilbertnek) nem kellett megjátszania a sírást az utolsó forgatási napon. Ez nem is csoda, hiszen a színészek többsége ezek között a díszletek között nőtt fel (a forgatás majd egy évtizedig tartott).

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·