FILMEZZUNK.HU

Anya csak egy van – íme 8 felejthetetlen anyás film!

9800

4. Anya a pácban (2009)

Eliza (Uma Thurman) a New York-i West Village-ben éli a kétgyermekes anyák mindennapjait. Bár imádja gyermekeit, úgy érzi, elveszítette önmagát a gyerekek életének szervezése, a játszótéri csaták és a parkolóhelyek utáni küzdelmek között… Férje nem hajlandó komolyan venni problémáit, kényszerű magányában újragondolja életét. Úgy dönt, hogy jelentkezik egy magazin versenyére. 500 kérdésre kell felelnie “Mit jelent az anyaság számomra?” kérdéskörben. Miközben a válaszokon töpreng, újraértelmezi életét, s rádöbben arra, hogy érdemes megvívni a mindennapi harcokat, hiszen gyermekei mindenért kárpótolják…

Anya a pácban 2009

Eliza (Uma Thurman) kétgyermekes New York-i családanya. A gyereknevelés nem könnyű feladat, hát még két életrevaló kölyök esetében.

3. Ízlések és pofonok (2007)

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

Ízlések és pofonok (2007)

2. Édesek és mostohák (1998)

Isabelnek (Julia Roberts), a tehetséges divatfotósnak meggyűlik a baja élettársa vásott kölkeivel. Luke (Ed Harris) ugyanis két gyermek apja, volt neje, Jackie (Susan Sarandon) ráadásul a mamik mintaképe. A két nő között tehát korán sem felhőtlen a kapcsolat. Időtlen időkig is tarthatna az állóháború, ha tragikus fordulat nem következne: Jackie-ről kiderül, hogy halálos beteg. Isabelnek tehát mindent meg kell tanulnia, hogy vállára vehesse a család gondját.

Édesek és mostohák 1998

1. Mamma mia! (2008)

Donna (Meryl Streep) sikeres és független nő, szállodát vezet egy kis görög szigeten, és egyedül neveli lányát, Sophie-t (Amanda Seyfried). Elérkezett az ideje, hogy az ifjú Sophie férjhez menjen. Az esküvőre hivatalosak Donna régi barátnői, Rosie (Julie Walters) és Tanya (Christine Baranski), így régi zenekaruk, a Donna és a Dinamók újra összeállhat. Az esküvői készülődés közben Sophie-t  leginkább az apja kiléte foglalkoztatja. Úgy dönt, hogy meghív három férfit Donna múltjából, hátha kiderül, ki a vér szerinti apja. Az esküvő napja eseményekkel teli, új szerelmek bimbóznak és régiek elevenednek fel.

Mamma Mia! (2008)

Ő volt a néhai Paul Walker élete szerelme – A halála napjáig szerette Jasmine-t

A nyolc legjobb anyás film listájára nem került be a te kedvenced? Esetleg te is ajánlanál egy alkotást? Várjuk tippjeidet és ajánlásaidat hozzászólásban vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(8 legjobb anyás film címlapkép forrása)
(8 legjobb anyás film történetek forrása itt és itt)

//bluegirl és milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·