FILMEZZUNK.HU
Daniel Craig beismerte, hogy évek óta jár meleg bárokba

Daniel Craig-et hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy meleg karaktert alakíthatott a Tőrbe ejtve szériában

1892

Daniel Craig-et hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy meleg karaktert alakíthatott a Tőrbe ejtve szériában

Daniel Craig büszke a Tőrbe ejtve – Az üveghagymabeli karakterének, Benoit Blanc-nak a szexualitására, miután kiderült, hogy a mesterdetektív azonos nemű kapcsolatban él. Az 55 éves színész először a 2019-es Tőrbe ejtve című filmben tűnt fel Blanc-ként, és 2022. december 23-án a Netflixen megjelenő Üveghagyma című filmben újra eljátszotta a szerepet.

Daniel Craig-et hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy meleg karaktert alakíthat a Tőrbe ejtve szériában

A második részben hivatalosan is kiderült, hogy Blanc nyomozó azonos nemű kapcsolatban él. Amikor egy ismeretlen személy kopogtatott Blanc lakásának ajtaján, Hugh Grant nyit ajtót, és elárulta, hogy karaktere Blanc párja. A film író-rendezője, Rian Johnson így reagált a tényre:

“Daniel és én egyszerűen úgy láttuk, hogy van értelme ennek az elemnek (Blanc szexualitásának). Nem akartunk szemérmesek vagy felszínesen cukiskodók lenni a karakter szexualitásával kapcsolatban”.

A The Sunday Timesnak nyilatkozva pedig Craig megismételte a rendező álláspontját, miszerint fontos volt, hogy utalásokat tegyenek Blanc szexualitására:

“Az életet kell tükröznie. És ez [az [azonos nemű] kapcsolat tükrözi az életemben élő embereket. Nem csinálunk belőle dalolást és táncot. Egyszerűen csak helyesnek érezzük.”

– mondta az Üveghagymában történt coming outról a színész.

Helen Mirren fiatalkori képeitől fölrobbant az internet! Ilyen bombanő volt a színésznő

(via mafab.hu)


Article Tags: · ·