FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lawrence úgy érzi, hogy utálják őt a rendezők

Jennifer Lawrence úgy érzi, hogy utálják őt a rendezők

2685

Jennifer Lawrence úgy érzi, hogy utálják őt a rendezők

A csodálatos színésznő, Jennifer Lawrence úgy érzi, direkt akarnak kitolni vele a rendezők, amikor szerepe szerint dalra kell fakadnia.

Jennifer Lawrence korábban sem titkolta, mennyire elégedetlen énekhangjával, ennek fényében nem csoda, ha úgy érzi, a rendezők nem szeretik, és ezért szeretnének borsot törni az orra alá azzal, hogy arra kérik: énekeljen.

“Van egy teóriám, miszerint a rendezők ki nem állhatnak engem. Nem tudom, miért. Utálom, hogy énekelnem kell továbbra is, számomra ez a legkülönösebb dolog a világon.”

– nyilatkozta a szőkeség, aki Az éhezők viadala – A kiválasztott első részében mutatta meg először énekesnői képességeit, de a Joyban is kénytelen volt dalra fakadni.

“Soha nem említettem senkinek, hogy tudnék vagy egyáltalán szeretnék énekelni. Úgy tűnik, mégis kénytelen leszek dalolni minden egyes átkozott filmben.”

– folytatta J.Law, majd szót ejtett arról is, kik azok a kollégái, akikkel szívesen énekelne együtt egy karaoke alkalmával például.

“Az első, aki eszembe jut, az Emma Stone, de akár Adele-t is választhatnám, bár én csak tátognék, míg ő énekel.”

Érdekesség, hogy a színésznő mind Emmát, mind Adele-t közös ismerősök révén ismerte meg, és rövid időn belül megtalálta velük a közös hangot.

Tudta? Popeye karaktere valójában létezett

(Via Starity)


Article Tags: ·