FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone a nyakát törte egyik filmje forgatása közben

Sylvester Stallone a nyakát törte egyik filmje forgatása közben

204

Sylvester Stallone a nyakát törte egyik filmje forgatása közben

Ha azt mondjuk Sylvester Stallone, akkor rögtön az akciófilmek egyik legnagyobb sztárjára gondolunk. Sly, aki idén tölti be 78. életévét, máig a csúcson van a filmes szakmában, ír, rendez, filmeket és családi valóság show-t forgat.

Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérlelt fel, hogy kiképezze a lányait

Sylvester Stallone a feleségével és a csodaszép lányaival

Stallone azon színészek közé tartozik, akik nem szeretik, ha dublőrök végzik el helyette a nehéz munkát. Ez történt a 2010-es The Expendables – A feláldozhatók című akciófilm forgatása alatt is -melyet Ő maga írt és rendezett-, ahol egy veszélyes mutatványt akart csinálni. Az akkor 64 éves színész a pankrátorból lett Steve Austinnal forgatott harcjelenetet, amikor megtörtént a baj. Austin ugyanis akkora pofont adott Sly-nak, hogy nyaktörés lett a vége, elrepedt a nyakcsigolyája.

“Hülyeséget csináltam. Én rendeztem a filmet, és mint egy idióta, ragaszkodtam, hogy a kaszkadőrjelenetet is én csináljam, holott nem voltam már 30 éves. Éppen a tizedik vagy akárhányadik felvételt csináltuk, amikor megtörtént a baj. Annál az ütésnél tényleg éreztem a fájdalmat. Steve egyből tudta, hogy baj van. Azóta is emlékszem arra az ütésre, és máig nem hevertem ki az Expendables első részét.”

Stallone-nak a szerencsétlenség során az egyik csigolyája megrepedt, így a nyakába 3 csavart és egy fémlemezt kellett beültetni.

Sylvester Stallone a nyakát törte egyik filmje forgatása közben

Sylvester Stallone röntgenfelvétele az esetről

Gerincfúziós műtéten és vállficam kezelésen is át kellett esnie. Sly tizennégy év alatt nem jött teljesen helyre.

“A film után fizikailag már nem voltam ugyanaz. Hétszer kellett megműteni azóta a hátamat.”

//Cornelius//

A Rocky sikere nemcsak Sylvester Stallone érdeme, hanem négylábú társáé is


Article Tags: ·