FILMEZZUNK.HU
"Isten mindannyiunkat arra hív, hogy nagy dolgokat tegyünk" - Újfent hitéről tette tanúbizonyságot a Passió sztárja

“Isten mindannyiunkat arra hív, hogy nagy dolgokat tegyünk” – Újfent hitéről tett tanúbizonyságot a Passió sztárja

6994

“Isten mindannyiunkat arra hív, hogy nagy dolgokat tegyünk” – Újfent hitéről tett tanúbizonyságot a Passió sztárja

Jim Caviezel minden szempontból kilóg a hollywoodi celebek közül: a Passió című filmben Jézust alakító színész már korábban is többször tanúságot tett a hitéről.

"Legyetek szentek!" - Jim Caviezel újabb hatalmas erejű tanúságtétele

Jim Caviezel amikor Chicagóban járt, előadásának egyik célja az volt, hogy népszerűsítse a Szent Pál életéről készült filmet. Azonban tőle megszokott módon különleges hitelességgel és mély hittel tett tanúságot:

„Amikor a kereszten voltam, rájöttem, hogy megváltásunk a szenvedésben van… és mindenkinek fel kell vennie a keresztjét. A hitünknek, a szabadságunknak ára van. Fiatalok, a feltámadást sok szenvedés, sok fájdalom előzte meg, és a ti utatok sem lesz más, öleljétek hát magatokhoz a kereszteteket, és fussatok a cél felé!”

– mondta a hollywoodi sztár, majd így folytatta:

“Szeretném, hogy legyen bennetek bátorság belépni ebbe a pogány világba, hogy félelem nélkül meg tudjátok vallani hiteteket a nyilvánosság előtt. A világnak szüksége van olyan harcosokra, mint Szent Pál és Szent Lukács, akik a nevüket, jó hírüket tették kockára, hogy átadják a világnak a hitet, a Jézus iránti szeretetüket. Isten mindannyiunkat arra hív, hogy nagy dolgokat tegyünk. De hányszor nem válaszolunk a hívására?  Ideje, hogy nemzedékünk elfogadja ezt a meghívást, Isten hívását, aki mindannyiunkat arra buzdít, hogy teljesen adjuk át Neki magunkat, lássuk meg azt a szerető kezet, amely vezet az utunkon, és kezdjük elölről; böjtöljünk, elmélkedjünk a Szentíráson, és vegyük komolyan a szentségeket.”

– folytatta, majd kitért a Krisztusi bölcsességre is:

“A hanyatlás kultúrájában élünk. Le kell vetkőznünk magunkról ezt a közönyt, nem szabad tolerálnunk a gonosz pusztítását. Csak a Krisztus bölcsességében való hit tud megmenteni minket, de ehhez az kell, hogy legyenek tettre kész harcosok, akik készek kockára tenni jó hírüket, nevüket, és egész életüket is az igazságért. Ne legyetek olyanok, mint ez a romlott nemzedék! Legyetek szentek! Nem azért lettetek teremtve, hogy másokhoz idomuljatok. Arra születettek, hogy mások legyetek és kiemelkedjetek.”

Beszéde végén Jim Caviezelt hatalmas tapssal jutalmazta a fiatal közönség.

Rossz fát tett a tűzre a Télapu – Tim Allennek két évet kellett ülnie kokainbirtoklás miatt

(Forrás: 777blog.hu)


Article Tags: · · · · ·