FILMEZZUNK.HU
8 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Biggs-ről

Most ünnepli 46. születésnapját Jason Biggs – Íme 8 meglepő érdekesség az Amerikai pite sztárjáról

2007

Jason Biggs érdekességek

Jason Biggs amerikai színész és komikus. Ő az a színész, aki az Amerikai pite filmsorozatban Jim Levensteint alakította, legtöbben innen ismerhetik, ez a szerep tette ismertté világszerte. Legutóbb a Netflix híres sorozatában, az Orange Is The New Blackben Larry Bloom szerepében láthattuk. Jason a napokban ünnepli 46. születésnapját, melynek alkalmából őt ismerhetitek meg egy picit jobban alábbi összeállításunkban.

Jason Biggs érdekességek

1) Gyermekkorában főleg reklámokban szerepelt, majd szüleinek köszönhetően a modellkedést is kipróbálta.

2) A Hasbrouck Heights középiskolába járt, ahol versenyszerűen teniszezett. Állítása szerint nem sokon múlott, hogy ezt a hivatást válassz magának.

3) Tizenkét évesen a The Fotis Sevastakis Storyban kapott szerepet, de ez jogi okokból sosem került képernyőre. Ugyanebben az évben szerepelt először a Broadway-en a Conversations with My Father című darabban. Az As the World Turns szappanoperában nyújtott alakításáért Emmy-díjra jelölték Legjobb fiatal színész kategóriában.

4) Filmes színészi pályája egy tévésorozattal indult, melyben komikusi vénáját csiszolhatta. Ezt követően kapta meg Jim Levenstein szerepét az Amerikai pite (1999) című vígjátékban, majd a folytatásokban is ezt a karaktert formálta meg: Amerikai pite 2. (2001), Amerikai pite – Az esküvő (2003), Amerikai pite: A találkozó (2012). Jason Biggs az első részben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára

Új Amerikai pite film a láthatáron!

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · ·