FILMEZZUNK.HU
8 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Biggs-ről

Most ünnepli 46. születésnapját Jason Biggs – Íme 8 meglepő érdekesség az Amerikai pite sztárjáról

2184

5) Az Amerikai Pite forgatásán többször is bajba keveredett. Amikor Jim hazafelé rohan, az őt játszó Jason Biggs hőgutát kapott. Jéggel hűtötték le, majd orvoshoz vitték. Egy másik napon túl sok cinktablettát fogyasztott, ezért nem tudott részt venni a forgatáson, és kiírták őt egy jelenetből.

6) Két filmben is kiléphetett a vígjátékokból megismert komfortzónájából. Drámai vénáját Az ismeretlen katona (2005) filmdrámában mutatta be, majd egy kalandfilm következett: Kutyahideg (2006).

Kutyahideg (2006)

7) Az irodalmi életbe is sikerült betörnie, méghozzá 2010-ben, amikor közreműködött a Scratch-and-Sniff című vers megírásában olyan írókkal együtt, mint Joyce Carol Oates, Tom Perrotta, Robert Pinsky, Gerald Stern és J. Robert Lennon. 2012-ben az Oy! Only Six? Why Not More: Six-Word Memoirs on Jewish Life című antalógia megírásában vett részt annak ellenére, hogy ő maga nem zsidó. Ez segítette hozzá egy szerephez a Netflix Orange Is The New Black sorozatában, ahol Larry Bloomot alakította két évadon keresztül.

8) 2008-ban jegyezte el Jenny Mollen színésznőt, akivel a My Best Friend’s Girlben szerepeltek együtt. 2008. április 23-án házasodtak össze. Két fiuk született: Sid és Lazlo.

Jenny Mollen

//Spencer&Hill//

Egy hajszálon múlott, hogy nem Henry Cavill lett az Alkonyat-filmek főszereplője

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · ·