FILMEZZUNK.HU
Éjszakai játék (Game Night, 2018) - Előzetes

Az eredeti párossal jöhet az Éjszakai játék 2!

4436

Az eredeti párossal jöhet az Éjszakai játék 2!

A 2018-ban bemutatásra kerülő Éjszakai játék a nézők, a bevételi mutatók, a nézők és a kritikusok szerint is nagyon jól sikerült, nagyon vicces film, és jó páran hasonlították már a Förtelmes főnökök-höz és szinte biztossá vált, hogy még egy kört lejátszhatnak belőle.

Éjszakai játék (Game Night, 2018) - Előzetes

Mark Perez, forgatókönyvíró a Hollywood Reporterben azt mondta, szeretne újra Rachel McAdams-nek és Jason Bateman-nek vicceket írni.

“Olyan ez, mint a Superbowl. A rájátszások idején a csapatok nem a Super Bowlra gondolnak, de persze mindenki csak arra gondol. Az Éjszakai játék eredményei fantasztikusak voltak, az emberek szerették, de az én fejemben már az jár, hogy jó lenne ezeknek a játékmániás figuráknak újabb őrült kalandokat kitalálni. De egyelőre persze az a lényeg, hogy egyre kevesebb a jó vígjáték, én meg mindig a vígjátékoknak drukkolok. A többit pedig majd meglátjuk… Jó, azt bevallom, hogy én már a forgatás során kérdeztem Rachelt és Jasont, hogy benne lennének-e egy 2. részben, és mindketten igent mondtak.”

– nyilatkozta a forgatókönyvíró. Szóval mi is elkezdhetünk bizakodni, reméljük hamarosan már még pontosabb fejleményekről számolhatunk be Nektek.

Szívfacsaró módon búcsúzott el John Travolta színészpárjától, Kirstie Alley-tól

(IC press)


Article Tags: · · · · ·