FILMEZZUNK.HU
10 Danny Trejo film, amit vétek lenne kihagyni

10 Danny Trejo film, amit vétek lenne kihagyni

19269

3. Machete (2010)

Machete (Danny Trejo) egy jól képzett, ám hitehagyott ügynök, aki mostanság fejvadászként tevékenykedik, és felbérlik őt egy korrupt szenátor meggyilkolására. Már a célkeresztben leendő áldozata feje, amikor Machete észreveszi, hogy őt is célba vették – átverték, csapdába csalták, és épphogy csak megússza az orvlövész golyóját. Bosszút fogad, ám még mindig a nyakában liheg valaki…

Machete (2010)

Tudtad, hogy…?

Ez volt Danny Trejo ötödik filmje, amelyben magára öltötte Machete szerepét. Az első a Kémkölykök (2001) volt, melynek három folytatásában is játszott. Ez az első olyan film, amelyben Steven Seagalt a főgonosz szerepében láthattuk.

2. Con Air – A fegyencjárat (Con Air, 1997)

Cameron Poe, az amnesztiával szabadult rohamosztagos épp hazafele tart a Fegyencjáraton, melyen az ország legelvetemültebb bűnözőivel utazik együtt. A rabok  kiszabadulnak, és átveszik a gép felett az irányítást, Poe-nak pedig nem sok ideje marad, hogy visszaszerezze a gépet, mielőtt a rendőrök úgy döntenének, egy ártatlant feláldozva megszabadulnak a fegyencektől.

Con Air - A fegyencjárat (Con Air, 1997)

Tudtad, hogy…?

Nicolas Cage a forgatás előtt Alabamába utazott, hogy tökéletesítse akcentusát. A Las Vegas-i jelenetet a legendás Sand Hotelben vették fel, közvetlenül azelőtt, mielőtt az épületet 1996-ban lerombolták.

1. Szemtől szemben (Heat, 1995)

Rendőr és rabló mesteri játszmája. Vincent Hanna, a Los Angeles-i detektív fegyveres rablók után nyomoz. A nyomok Neil McCauley bandájához vezetnek, aki éppen a következő rablás tervén dolgozik. A probléma csak az, hogy a két szembenálló férfi egyaránt mestere szakmájának, és bár mindketten tudják, hogy párharcukat csak az egyikük élheti túl, mégis valamiféle tisztelettel övezett barátság alakul ki köztük. Csakhogy a küzdelem elkerülhetetlen.

Szemtől szemben (Heat, 1995)

Tudtad, hogy…?

Ez az első film, amelyben Robert De Niro és Al Pacino közös jelenetben játszanak együtt. Bár mindketten szerepeltek az 1974-ben bemutatott A keresztapa 2.-ben, de közös jelenetük nem volt.

Matthew McConaughey máig nem érti, hogy miért nem ő kapta a Titanic főszerepét

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked melyik a kedvenc Danny Trejo alkotásod!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·