FILMEZZUNK.HU
10 Danny Trejo film, amit vétek lenne kihagyni

10 Danny Trejo film, amit vétek lenne kihagyni

19260

6. Kémkölykök (Spy Kids, 2001)

Gerogrio és Ingrid Cortez egyszerű külvárosi házaspárnak tűnik, szép házzal és két gyerekkel. A valóságban azonban visszavonult szuperkémek, akiket még egyszer visszahívnak egyetlen küldetés erejéig. Eltűnt kémtársaikat kell megtalálniuk, azonban a bevetés nem alakul olyan simán, mint várták, és őket is foglyul ejtik. Az egyetlen reményük, hogy két gyermekük utánuk ered és megmenti őket.

Kémkölykök (Spy Kids, 2001)

Tudtad, hogy…?

A filmet Robert Rodriguez a “garázsában” vágta meg, ami valójában egy jól felszerelt filmstúdió a rendező otthonában, melyet “garázsnak” nevez.

5. Állati kiképzés (Animal Factory, 2000)

Ron börtönbe kerül marihuánaügyletei miatt, ahol a közel két évtizede raboskodó Earl Copan veszi szárnyai alá, akiben felébrednek az apai érzések. Ron az erőszakos környezetben megpróbálja megtalálni a helyét a bandában, miközben ügyvédje azért küzdd, hogy minél előbb kikerüljön a börtön falai közül. Mindeközben Earlnek lehetősége nyílik arra, hogy feltételesen szabadlábra kerüljön, azonban nem mindenki nézi jó szemmel szabadulásának lehetőségét.

Állati kiképzés (Animal Factory, 2000)

4. Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico, 2003)

El Mariachi (Antonio Banderas) a külvilág elől rejtőzködve tölti mindennapjait, legtöbb idejét a gitárjának szenteli. Egy napon felkeresi őt egy korrupt CIA ügynök (Johnny Depp), hogy keresztülhúzzák Barillo (Willem Dafoe), a hírhedt kartellvezér számításait, aki arra készül, hogy megölje Mexikó elnökét. El Mariachi visszatér a színre, van mit megbosszulnia, de ezúttal nincs egyedül. Társai, Lorenzo (Enrique Iglesias) és Fideo (Marco Leonardi) életüket is feláldoznák a jó ügy érdekében.

Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico, 2003)

Tudtad, hogy…?

A filmben Salma Hayek ugyanolyan késekkel dobál, mint Danny Trejo a Desperadoban. A Volt egyszer egy Mexikó forgatási munkálatai még 2001-ben véget értek, de a film csak 2003-ban debütált a mozikban.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·