FILMEZZUNK.HU
10 családi film, amit mindenképpen látnotok kell

10 családi film, amit mindenképpen látnotok kell

15098

5) Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

Sok jó ember kis helyen is elfér. Ez lehetne a Baker család mottója, akiknek legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy valamivel népesebbek, mint az átlagos amerikai család. Az összesen tizenkét gyereket és a két kutyát a szülők egyébként sem tudják mindig szemmel tartani, ám mikor az anya állást vállal, és Tom, az apa kénytelen otthon maradni, hogy vigyázzon a lurkókra, elszabadul a pokol, és őrületes kalandok sora veszi kezdetét.

Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

Érdekesség, hogy míg a filmben 12 gyermeket nevelnek a szülők, addig a bemutató idejében Steve Martin-nak és Bonnie Hunt-nak egy gyermekük sem volt a valóságban.

6) Don Camillo (1983)

Ilyen papot az ördög sem látott: motorral megy a templomba. A reverenda alatt farmert hord, és ejtőernyős ugrás közben eseketi a fiatal párt. Önkívületbe esik a templomban hallgatott hawaii zenétől, és tinédzser lányokkal görkorcsolyázik. Vallási vitái során többször használja az öklét, mint a szép szót. Összetűzésbe keveredik a polgármesterrel. Don Camillo és a polgármester csapatának focimeccse tömegverekedésbe torkollik. Bár Terence Hill-t leginkább Bud Spencer társaként ismerheti a nagyközönség, ez a családi film bebizonyítja, hogy egyedül is képes a hátán vinni egy produkciót

Don Camillo (1983)

Terence Hill, akkor sem riad vissza, ha pap létére kell megnyernie egy kártyapartit.

7) Gyerekjáték (The Game Plan, 2007)

Joe Kingman valósággal lubickol a népszerűségben. A Boston amerikai futball csapatának hátvédjeként milliókat keres, az élete meg olyan, mint egy buli. A szurkolók és a nők odavannak érte, a csapat meg akár a bajnoki címre is esélyes lehet a vezényletével. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy a hátvédnek van egy hét éves kislánya – egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve alapjaiban változik meg az élete: a bulit, randit, meccseket háttérbe szorítja a balettóra, sok családi film és mese, illetve a közös babázás.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·