FILMEZZUNK.HU
10 családi film, amit mindenképpen látnotok kell

10 családi film, amit mindenképpen látnotok kell

15104

8) Némó nyomában (Finding Nemo, 2003)

A kis bohóchal, Némó, apja figyelmeztetései és dorgálása ellenére elhagyja az óceán biztonságos területeit, hogy kíváncsiságát kielégítve megnézzen egy hajót. Ekkor azonban kifogják, és egy fogorvosi rendelő akváriumában köt ki. Apja rögvest keresésére indul társával, Marlinnal, azonban az út számtalan veszélyt rejteget. Eközben Némó szökési tervét forralja.

Némó nyomában (Finding Nemo, 2003)

2005-ben a Némó nyomában DVD kiadása minden idők legnagyobb példányszámban eladott DVD-je lett. Összesen 22 millió darabot értékesítettek belőle.

9) Úton hazafelé (Homeward Bound, 1980)

Két kutyus, Árnyék és Lutri és egy cica, Sasy békésen élnek egy kedves családnál. Ám amikor a családnak el kell utaznia, az állatokat egy barátjuk farmján hagyják. Rövid idő után azonban a három kedvenc elhatározza, megkeresik gazdáikat. Így nekivágnak a Sierra-hegység vad vidékének, nem tudva, milyen veszélyek várnak ott rájuk. Miután a család megtudja, hogy az állatok elszöktek, ők is a keresésükre indulnak, a történet pedig csak bonyolódik.

Úton hazafelé (Homeward Bound, 1980)

A szeleburdi fiatal boxer és a tapasztalt, öreg labrador a történet végére igazi jó barátokká válnak.

10) A maflás (Here Comes the Boom, 2012)

Scott Woss békés biológiatanár, akinek az élete egy csapásra megváltozik, mikor kiderül, hamarosan elbocsájtások várhatóak az iskolában. Anyagi okok miatt az iskolai zenekar és a zenetanár állása veszélyben van. Scott ezt nem nézi tétlenül, utcai harcosként kezd pénzt keresni. A pofonoktól nem mentes harcok egy nagy versenyre vezetik, amelynek végén eldől, marad-e a zenekar, illetve a zenetanár. “Ez a film egy valóra vált álom számomra, de még soha nem kínlódtam ennyit egy forgatáson.” – mondta egy újságírónak Kevin James – Komédiás vagyok, és ennek a filmnek az a lényege, hogy akik nézik, nevessenek és szeressék a figurámat, de közben szerettem volna, ha komolyan vesszük, amit csinálunk – magyarázta Adam Sandler állandó játszótársa. – A forgatás előtt nagyon sokat edzettem, profi edzőkkel dolgoztam, és arra is figyelni kezdtem, hogy mit eszem. Szóval: úgy kínoztam magam, mint egy drámai színész.

Így néz ki Roger Moore ritkán látott fia – Geoffrey Moore olyan jóképű, mint amilyen az apja volt fiatalon

Szerinted melyik a legjobb családi film? További tippeket várunk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben! Könnyítsd meg következő családi filmes cikkünkhöz a dolgunkat!

(10 legjobb családi film címlapkép forrása)
(10 legjobb családi film történetek, érdekességek forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·