FILMEZZUNK.HU
Másnaposok 4: Elkészül valaha a folytatás?

Másnaposok 4: Elkészül valaha a folytatás?

7171

Másnaposok 4: Elkészül valaha a folytatás?

2009-ben hatalmasat robbant a Másnaposok, ami tömegekkel szerettette meg a filmre jellemző örült humort és a főszereplőtriót, akik ezek után még két filmet összehoztak ugyanabban a témában: felébrednek egy hatalmas parti után másnap reggel, de semmire nem emlékeznek azokból az őrült dolgokból, amit az éjjel műveltek. Nincs is más dolguk, mit utánajárni, mi történt.

Másnaposok

Az első rész bombasztikus sikere után a két folytatás is rengeteg pénzt hozott a stúdiónak, de a növekvő költségekkel párhuzamosan csökkentek a bevételek, és emellett a kritikusok is egyre kevésbé voltak oda a három másnapos fickó kalandjaiért. Az egyik főszereplő, Ed Helms a Cinepop interjújában úgy nyilatkozott, hogy kicsi esélyt lát arra, hogy a Másnaposok negyedik része összejöjjön. Amikor az interjúvoló a részletekre kérdezett rá, Helms csak annyit mondott:

“Bár nagyon szeretném, hogy összejöjjön, a negyedik film elkészülésének az esélye jelenleg a nullával egyenlő.”

Viszont, ami reménysugárt jelenthet azoknak, akik vágynak a folytatásra, az Todd Phillips nyilatkozata, aki a Másnaposok filmeket rendezte. A rendező Joaquin Phoenix-szel kapcsolatban nyilatkozta a következőket:

“Szeretek nagyszerű színészekkel dolgozni. Joaquin Phoenix-szel bármire hajlandó vagyok. Szeretném, ha benne lenne a Másnaposok 4.-ben.”

Mi azért bízunk benne, hogy meggyőzik a szereplőket, hogy még egy utolsó részre összeálljanak. Ti hogy vagytok vele? Örülnétek egy negyedik résznek?

Le a kalappal! Brooke Shields 58 évesen megmutatta hibátlan alakját

(Via Puliwood)


Article Tags: · ·