FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis ezért a csodálatos nőért rajong már 14 éve: Emma népszerű modell volt

Bruce Willis ezért a csodálatos nőért rajong már 17 éve: Emma népszerű modell volt

5375

Bruce Willis ezért a csodálatos nőért rajong már 17 éve: Emma népszerű modell volt

Bruce Willis a Demi Moore-tól való válása után több nővel is randizott, Brooke Burns amerikai színésznővel még jegyben is járt 2004-ben, de végül az oltárig nem jutottak el. A népszerű színész 2007-ben találkozott a nála 23 évvel fiatalabb Emma Heming fotómodellel, akit 2009-ben el is vett feleségül. Azóta is boldog házasságban élnek. Az elmúlt időszakban pedig ő az első számú segítője a súlyos beteg akciósztárnak.

Bruce Willis ezért a csodálatos nőért rajong már 14 éve: Emma népszerű modell volt

A gyönyörű Emma két gyermekkel ajándékozta meg Willis-t: Mabel Ray 2012-ben, Evelyn Penn pedig 2014-ben született meg. Így a színésznek összesen öt lánya van, mivel exfelesége három gyereket szült neki: Rumert, Scoutot és Tallulah-t.Az otthonuk a New York államban található Bedford Hills-ben helyezkedik el. Emma korábban azt nyilatkozta az Elle Décor magazinnak, hogy Bruce nagyon jó apa, egyáltalán nem zavarja őt a két izgő-mozgó kislánya, hiszen a színész már elég régóta gyakorolhatja az apaságot.

“Szerintem annyira hozzászokott ahhoz, hogy gyerekei vannak, hogy számára az “énidő”, mint fogalom már nem igazán létezik. Ha szörnyű álmatlansággal küzd is, akkor sem bánja, ha a csajok felébresztik őt. Soha nem is hallottam még tőle, hogy egyedüllétre lenne szüksége, ezzel szemben én akármikor kimondom, mikor akarok kicsit egyedül lenni.”

– magyarázta. Emma egyébként már nem modellkedik, helyette az üzleti világban kezdett el tevékenykedni, ő is részt vett Bruce Willis saját parfümmárkájának a megalkotásában, most pedig egy kozmetikai céget vezet.

Ő Bruce Willis 24 évvel fiatalabb felesége, akivel már több, mint 10 éve elválaszthatatlanok egymástól

20 híres szerelmespár, akik bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Ő Antonio Banderas 27 éves lánya, a káprázatos Stella

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·