FILMEZZUNK.HU
Jim Carrey főszereplésével jöhet a Maszk 2!

Jöhet egy új Maszk film, ráadásul Jim Carrey-vel?

5880

Jöhet egy új Maszk film, ráadásul Jim Carrey-vel?

Néhány nappal azután, hogy beszámoltunk egy lehetséges új Ace Ventura filmről, azt kezdték csiripelni a madarak, hogy Jim Carrey visszatérhet a Maszk 2-vel is. Mennyire lehet ez igaz valójában? Az biztos hogy Jim Carrey a Maszk-kal egy fantasztikus vígjátékot alkotott. Az emberekben biztosan meg van az igény egy újabb részre. Az más kérdés, hogy vajon Jim Carrey milyen formában lehet. A színész a gumiarcáról volt híres mindig is. Vajon képes lenne eljátszani ezt újra?

A Maszk (The Mask, 1994)

Többen azt gondolják, hogy a Warner Bros és a New Line megpróbálják elcsábítani Jim Carrey-t, hogy újra játssza el Stanley Ipkiss szerepét Chuck Russell rendező nagy sikerű, 1994-es filmjének folytatásaként. Arról egyelőre nincs szó, hogy a stúdió azt tervezné, hogy visszahozza Cameron Diazt is, vagy Amy Yasbeck-et.

Ami a tervezett újraindítást illeti, jelenleg nincs konkrétan szó arról, hogy még mindig tervezik-e a studiók a reboot-ot, és az is kérdéses hogy ha igen, akkor Jim Carrey eljátszaná-e a szerepet.

Úgy tűnik, hogy amíg a stúdiók nyakon nem csípik Carrey-t addig mindkét film lehetősége csak álom marad. Vagy az is lehet, hogy Warner Bros úgy dönt, hogy beizzít, és a közeljövőben mindkét filmet elkészíti. Vagy talán egyáltalán nem fogunk kapni egy új Maszk filmet? Valószínűleg hamarosan választ kaphatunk majd (vagy nem), ha már így elindultak a pletykák.

A “Gumiarcú” Jim Carrey 10 legjobb filmje

(Forrás: filmparade.hu)


Article Tags: · · ·