FILMEZZUNK.HU
A Jumanji: Vár a dzsungel nyerte 2018 első hétvégéjét! - Hétvégi bevételi lista, USA

Az eredeti szereplőgárdával jön a Jumanji 4!

8561

Jön a Jumanji 4!

Még csak néhány hete került a mozikba a Jumanji – A következő szint, máris megérkeztek az első hírek és részletek a folytatásról. A sorozat első része még 1995-ben jelent meg Robin Williams főszereplésével, mára igazi klasszikussá vált. Ehhez képest sokat kellett várni a „folytatásra”, habár a 2017-es Jumanji: Vár a dzsungel inkább rebootnak tekinthető.

Jumanji - A következő szint - Filmkritika (Jumanji: The Next Level) 2019

Akár folytatás, akár reboot, a sikerét senki sem vitathatja el tőle. Dwayne JohnsonJack BlackKevin Hart és Karen Gillan vissza is tért a hetekben megjelent folytatásban is. És a legfrissebb hírek szerint a sorozat negyedik részét is velük képzeli el a Sony. A megjelent hírek ugyanis arról számolnak be, hogy a Sony elkötelezett a további folytatás mellett, amelynek már most megvan nagyjából a sztorija is.

Mint ismert, a Jumanji: Vár a dzsungel és a Jumanji – A következő szint is ugyanarra a sémára épül: a valódi világból szippant be az immár videojáték négy embert, akik aztán a Jumanji világában élnek át különféle kalandokat. Nos, éppen ez az, amit megfordítanának a Jumanji 4-ben. Vagyis Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan karakterei jutnának át valahogy a Jumanjiból a valóságba. Ez önmagában még nem lenne akkora szám, csakhogy a misztikus világ megannyi állata és más élőlénye is jönne velük együtt, azt pedig már az első Jumanjiból is jól tudjuk, hogy ez mekkora kalamajkát jelenthet.

15 meseszereplő, aki mintha a valóságban is létezne

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·