FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Superman & Lois sorozat!

Előzetest kapott a Superman & Lois sorozat!

1178

Előzetest kapott a Superman & Lois sorozat!

Az amerikai CW csatorna február 23-án  mutatja be új sorozatát a Superman & Loist. Ehhez a héten érkezett egy előzetes. A sorozat készítői Todd Helbing és Greg Berlanti lesznek, a főszereplők: Tyler Hoechlin (Clark Kent / Superman), Elizabeth Tulloch (Lois Lane), Adam Rayner (mint Morgan Edge), Alexander Garfin, Dylan Walsh, Emmanuelle Chriqui (mint Lana Lang-Cushing), Erik Valdez, Inde Navarrette, Jordan Elsass, Wolé Parks.

A Superman and Lois a 90-es években futó Lois és Clarkhoz hasonlóan a szuperhős és a riporternő kapcsolatára fókuszál majd, azonban itt a két főhőssel már szülőkként találkozunk, ami tovább bonyolítja egyébként sem egyszerű életüket. Bepillantást nyerhetünk a leghíresebb szuperhős és újságíró páros életébe, amint szembenéznek a stresszel, nyomással, és komplikációkkal,  amit szülőként magunk is átélünk a mai világban.

A széria az Arrowverse-ben lesz látható, megosztva a folytonosságot a franchise többi televíziós sorozatával, amit 2019 októberében jelentettek be, és 2020 januárjában rendelték be az első évadot. A forgatás várhatóan 2020 októberétől 2021 májusáig tart. Az első évad 13 részes lesz.

Szerző: MéziMcFly

Sylvester Stallone megkapja a saját szuperhősös filmjét!


Article Tags: · ·