FILMEZZUNK.HU
Esküvői filmek

Esküvői filmek – 4 film, amit a nagy napig látnod kell

7066

Esküvői filmek

Sok ismerősünk készülődik a „Nagy nap”-ra idén is. Innen jött az ötlet, hogy megírjam a következő kis szösszenetet. Ezek az esküvői filmek nagy hatással voltak rám az elmúlt években. Van köztük vidám, érzéki, mélyen elgondolkodtató és könnyed film is. Ideális, hogy jövendőbeliddel vagy a családoddal nézd meg egy filmes délután, este. Mindegy, hogy örömapa, örömanya, menyasszony, vőlegény, koszorúslány vagy, az biztos,hogy ezek tetszeni fognak.

Az esküvődig a következő remekműveket muszáj látnod:

Örömapa

Sírva nevetős, elgondolkodtató film Steve Martin és Diane Keaton főszereplésében. Mikor lányuk hazaér római tanulmányaiból Amerikába, bejelenti, hogy férjhez megy. Az apa reakcióit, gondolom nem kell leírnom, mindenkinek a képzeletére bízom. Innen kezdődik a tánc. Szervezés, menyasszonyi ruha, torta, helyszín, pénz, pénz, pénz, pénz…

27 idegen igen

Katrine Heigl a közkedvelt koszorúslány szerepébe bújik, aki gyerek kora óta arról álmodott, hogy tökéletes, kreatív nyoszolyólány lesz. Végül belekerül egy olyan mókuskerékbe, amire nem gondolt. A történet úgy kerek persze, hogy jön egy hős lovag és kimenti onnan.

A csajok háborúja

Közös gyermekkori álma valósul meg két lánynak. Megkérik a kezüket. Indul is a nász tervezgetése, előkészítése. Akik eddig kebelbarátnők voltak, egymás ellen fordulnak, és egymás életét igyekszenek tönkre tenni. A történet hordoz némi nem várt eseményt, de mint minden tipikus Hollywoodi film ez is happy end-el zárul.

Bazi nagy francia lagzik

Na ez az a film, amit először eredeti nyelven néztem meg, mert kíváncsi voltam milyen egy francia filmet franciául nézni. Én magam nem tudok (még) ugyan, de frenetikus élmény volt. Maga a történet nem új keletű, azonban a megvalósítás szenzációs ötlet. Egy nemesi származású 21.-századi családról szól. A szülők négy lányukat szépen sorban kiházasítják, míg az utolsó lány bele nem teszi azt a bizonyos cseppet a pohárba. Nem elég, hogy eddig van már a családban egy kínai, arab, zsidó vej, most jön egy fekete is. Igazán érdemes megnézni, főleg örömapáknak és örömanyáknak ajánlom, ha úgy érzik, tele van a hócipőjük a szervezéssel.

 

Ha tetszett a cikk, LIKE-old Facebook oldalunkat!

//Bluegirl//


Article Tags: