FILMEZZUNK.HU
Hail, Caesar! - heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. február 25.

2284

Heti mozibemutatók

Február 25-én, csütörtökön nem kevesebb, mint hét új film érkezik a magyar mozikba! Hazánkban a legjobban a vígjátékokért vannak oda, így sokan biztosan örülni fognak a sztárokkal teletűzdelt Ave, Cézár!-nak. Jönnek Egyiptom istenei is, Gerard Butlerrel a főszerepben. A produkció előzetese nálunk nagy bukást sejtet. Ez a két film lesz a hét legnagyobb költségvetéssel készült alkotása, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a legjobbak is ezek lesznek! Válogass kedvedre, olvasd el mik lesznek a heti mozibemutatók:

  • Ave, Cézár!: Baird Whitlock (George Clooney) hollywoodi problémamegoldó, aki az 1950-es években egy filmstúdiónak dolgozik. Most azt kellene kiderítenie, hogy mi történt a stáb egyik tagjával, aki a filmforgatás közben se szó – se beszéd eltűnt.
    A film főbb szereplői: Josh Brolin, Ralph Fiennes, George Clooney, Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Channing Tatum, Jonah Hill
    Előzetest IDE KATTINTVA nézheted meg!

    Hail, Caesar! - Ave, Cézár!

    George Clooney az Ave, Cézár! sztárja egy humorokkal teli karaktert vállalt a filmben

  • Egyiptom istenei: Az igaz szerelem és a világ megmentése érdekében egy okos, ám halandó tolvaj szövetkezik egy erős, de bosszúálló istennel, hogy megállítsák a sötétség könyörtelen istenét, aki el akarja pusztítani a világot és a túlvilágot.
    Főszerepben Gerard Butler és Chadwick Boseman. Ha érdekel az előzetes ITT NÉZHETED!
  • Mennyit ér egy ember?: Az 51 éves Terry már hónapok óta munkanélküli, így kell élnie feleségével és mentálisan sérült fiával. A munkaerőpiacon nem túl jók a lehetőségek egy ilyen idős gyári munkás számára, akinek nincs semmilyen diplomája. Terry nem csügged, részt vesz egy tanfolyamon, melynek segítségével talán könnyebben el tudja adni magát. Végül talál is munkát, egy boltban lesz detektív. Feladata a bolti tolvajok lefülelése. Terry elég jó a munkájában és a főnöke is elégedett vele. Neki azonban előbb-utóbb egy erkölcsi dilemmával kell szembenéznie…
  • Pasolini: Pier Paolo Pasolini híres olasz filmrendező, író és költő volt. 1975. november 2-án halt meg, rejtélyes körülmények közt, 20 nappal azelőtt, hogy a párizsi filmfesztiválon bemutatták legvitatottabb filmjét, a Saló avagy a Szodoma 120 napját.
    Francia, olasz és belga film is egyszerre!
  • Szeleburdi svéd család síel: Mihez kezd Sune, amikor megtudja, hogy szeretett Sophie-ja a hegyekbe készül a sportos és jóképű osztálytársával, Santosszal? Meggyőzi a családját, hogy a tavaszi szünetet töltsék ők is a hegyekben. Bár nem tudnak síelni és a vakáció költségeire sincs pénzük, a szokásos lelkesedéssel vetik bele magukat az újabb kalandba. A vidám bonyodalmak ezúttal sem maradnak el, a két család közös bungalón osztozik, amit könnyebb mondani, mint megvalósítani, miközben Sunénak egyetlen célja van: visszanyerni Sophie-t.
  • A Zarándok – Paulo Coelho legjobb története: Paulo Coelho alkotásait fordították le a legtöbb nyelvre az összes ma élő szerző közül. Könyveit 165 milliós példányszámban adták el. Élete azonban viharosan telt, sokáig kereste önmagát, flörtölt a halállal, kilábalt az őrületből, szerelembe esett, és rock’n’roll történelmet csinált Brazíliában, mindezt azelőtt, hogy sikeres író lett volna.
  • Kísértetvadászok jeges nyomon: Paulo Coelho alkotásait fordították le a legtöbb nyelvre az összes ma élő szerző közül. Könyveit 165 milliós példányszámban adták el. Élete azonban viharosan telt, sokáig kereste önmagát, flörtölt a halállal, kilábalt az őrületből, szerelembe esett, és rock’n’roll történelmet csinált Brazíliában, mindezt azelőtt, hogy sikeres író lett volna.

(Címlapkép forrása; heti mozibemutatók rovat történet leírásainak forrása)

/milos/


Article Tags: