FILMEZZUNK.HU

Szellemirtók (Ghostbusters) – Szinkronos előzetes

5658

Szellemirtók – Magyar nyelvű előzetes!

2016-ban megkapjuk az 1984-es Szellemirtók feltámasztását is. Állítólag a régi színészek közül mindenki visszatér, igaz csak beugró szerepre. Az új szellemes filmben most nem Bill Murrey és társai, hanem napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, a tavalyi évben a 3. legtöbb pénzt kereső színésznő Melissa McCarthy és bandája fog szembenézni a láthatatlan lényekkel.

“A Sony részéről nagyon hisznek a produkcióban, az elnök korábban meglehetősen durván leszólta azokat, akik már előre szidták a produkciót és igazából bízzunk benne, hogy neki lesz igaza. Paul Feig kezében persze nem lehet rossz helyen a produkció, ráadásul a rendező és Melissa McCarthy az elmúlt időszakban kizárólag jó és tűrhető filmekkel ajándékoztak meg minket.

A sztoriról egyelőre keveset tudni, de a pletykák szerint Wiig és McCarthy karakterei annak idején írtak egy könyvet a szellemekről, a jelenben pedig New Yorkot valóban ellepik a túlvilágról. Állítólag a szellemek halott bűnözők szellemei lesznek, ráadásul a különböző korokból, így akár polgárháborús bűnösök és öltönyös rossztevők is akadnak majd köztük.

A szereplők sorát erősíti majd Andy Garcia is, aki a hírek szerint New York polgármestere lehet a filmben. Valamint az eredeti szériából ismerős Dan Aykroyd feltűnésére is számíthatunk, ha minden igaz ő egy cameo erejéig lesz jelen, egy taxisofőrt alakíthat állítólag.” – tudjuk meg a mozi-filmek.hu-n

Amerikai mozibemutató: 2016. július 15.


Article Tags: