FILMEZZUNK.HU
hétvégi bevételi lista - Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond, 2016)

Heti mozibemutatók: 2016. július 21.

2333

Heti mozibemutatók – Egy nagyszabású produkció a láthatáron!

Nagyban tombol a nyár, Amerikában egymást váltják a jobbnál-jobb filmek, ám nekünk ezúttal is csak egy igazán nagyot durranó filmre van kilátásunk. Pedig az ember hol tudna jobban hűsölni meg szórakozni is egyszerre, ha nem a mozikban. No sebaj! Négy valamirevaló új produkció érkezik hazánkba, amiből az egyik horror, a másik egy spanyol életrajzi dráma. A harmadik egy francia történelmi alkotás, míg a legjobban ajánlott a Star Trek ultralátványosnak ígérkező folytatása. Lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond)

A James T. Kirk kapitány vezette USS Enterprise-t most idegen lények támadják meg, és az ütközet során el is pusztítják az űrhajót. A legénység egy ismeretlen bolygóra kényszerül leszállni, ahol egy könyörtelen új ellenséggel kell szembenézniük, amíg kitalálják, hogyan juthatnának haza.

/Amerikai sci-fi, akció; 12+/

A klán (El Clan)

Az 1980-as évek elején járunk Argentínában. A Puccio család különös módot választott a megélhetésre: emberrablásokat szerveznek és bonyolítanak le. Gazdag családok gyermekeit ejtik foglyul, majd váltságdíjat követelnek értük. A család feje Arquimedes (Guillermo Francella). Fia, Alejandro (Peter Lanzani) törekvő és tehetséges rögbijátékos, aki szörfölős és búvárkodós vállalkozást vezet, valamint segít apjának kiválasztani a megfelelően tehetős áldozatokat. Bár korábban is viaskodik Alejandro a lelkiismeretével, amikor találkozik a szép Monicával (Stefanía Koessl), a fiú apja ellen fordul.

/Spanyol, argentin életrajzi-dráma; 16+/

Amikor kialszik a fény (Lights Out)

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban… Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről. A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni. De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van…

Amikor kialszik a fény (Lights Out)

/Amerikai horror; 18+/

Frankofónia (Francofonia)

A Frankofónia a párizsi Louvre történetéről szól a második világháború idején, benne arról is, hogyan óvták a múzeum egyedülálló és felbecsülhetetlen értékű kincsit a náci megszállóktól. Mindeközben az alkotás a reneszánsz korától napjainkig mutatja be a világ egyik legnagyobb gyűjteményével rendelkező múzeumának történetét.

/Francia és német történelmi; 12+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történeti itt és itt)

//milos//


Article Tags: