FILMEZZUNK.HU

Halálos fegyver (2016) sorozat – Befutott az első előzetes!

6935

Halálos fegyver sorozat (Lethal Weapon, 2016) – Előzetes

Megérkezett a Mel Gibson és Danny Glover nevével fémjelzett Halálos fegyver reboot trailere, amely alapján leszögezhetjük, hogy jónak jó lesz, de valószínűleg a klasszikus film nyomába nem fog érni.

Még az ősszel jelentette be az amerikai Fox tévés csatorna, hogy egy új akció- és drámasorozat formájában újragyártják a sokak által kedvelt Halálos fegyver alkotásokat. Azóta be is indultak a széria munkálatai, melynek most befutott az első előzetese, amely alapján nem tűnik rossznak az újragondolás, bár Mel Gibson-ék magasra tették a lécet az 1980-as évek végén.

A sorozat féle Halálos fegyver hasonló sztorit fog követni, mint annak idején a négy kultikus mozi, azaz Martin Riggs és Roger Murtaugh megismerkedésére, majd közös kalandozásaikra fókuszál majd. A szeptemberben érkező széria szereplőgárdáját illetően már februárban kiderült, hogy Glover örökébe lépve Murtaugh karakterét az idősebb Damon Wayans fogja megformálni, míg az előzetes immár azt is leleplezi, hogy az új Riggst Clayne Crawford alakíthatja majd.

A pilot rész várhatóan 2016. szeptember 21-én kerül adásba.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: