A 10 legromantikusabb filmidézet, amit mindenképp el kell olvasnod

A 10 legromantikusabb filmidézet, amit mindenképp el kell olvasnod

2662

A 10 legromantikusabb filmidézet, amit jó ha tudsz

,,A romantikus szó jelentése többek között érzelmes, ábrándos, rajongással teli vagy szerelmes hangulatú. Az ember folyamatosan keresi ezt az érzést, hiszen kellemesen tölti el a bensőjét, gyakran intenzív érzelmi állapotot idéz elő. Erre a filmipar is igen hamar rájött, és a mai napig töretlenül készítik a romantikusabbnál romantikusabb filmeket.” Az idézet egy korábbi cikkemből származik, ha még nem olvastad IDE KATTINTVA megteheted!

Most eme témához kapcsolódóan a legszebb romantikus idézeteket gyűjtöttük össze. Kezdődjön hát a szívmelengető idézetek olvasgatása az érzelmi feltöltődéshez! A sorrend kizárólag saját véleményen alapszik.

Titanic (1997)

10. ,,Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért és azért az egy kimondhatatlan szóért.” – P.S I Love you (2007)

9. ,,Azt hiszem, én többet gondolok a szerelemre, mint az embernek általában kellene. Folyamatosan lenyűgöz a puszta ereje, amellyel megváltoztatja és meghatározza az életünket.” – Holiday (2006)

Holiday /The Holiday, 2006/

8. ,,Csak hóbort, szeszély a szerelem? Nem! Halhatatlan, mint az örök igazság. Nem hervad, mint fiatalság múló virága, megterem kietlen tájakon, hol a természet fukar, hol a víz is alig, hol nincs reménysugár.” – Értelem és érzelem (1995)

7. ,,A szerelem törékeny, mi pedig nem vigyázunk rá eléggé, csak próbálunk úgy átevickélni az életen, hogy reméljük, ez a törékeny dolog ellenáll minden csapásnak.” – Az utolsó dal (2010)

6. ,,A szerelem nem mindig villámcsapás, néha csak belopakodik szépen csendben.” – Szelíd szerelem (2003)

Szelíd szerelem (Love Comes Softly, 2003)

5. ,,A szerelem lényege, hogy valaki más igényeit helyezzük a mieink elé.” – Minden kút Rómába vezet (2010)

4. ,,Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Remélem, hogy oda visz, ahová akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk.” – Eredet (2010)

Eredet (2010)

3. ,,A szerelem képes arra, hogy egyszer megérintsen és egy egész életre megmaradjon.” – Titanic (1997)

2. ,,Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.” – Szerelmünk lapjai (2004)

1. ,,A szerelem olyan akár a szél: nem láthatod, de érzed.” – Séta a múltba (2002)

Séta a múltba (A Walk to Remember, 2002)

(Címlapkép forrása)

//Noncsi//


Article Tags:

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download