FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.01.05-től) – Kezdődik a 2017-es filmes szezon!

Heti mozibemutatók (2017.01.05-től) – Kezdődik a 2017-es filmes szezon!

2778

Heti mozibemutatók – 2017. január 5-től

A múlt heti parádés filmes felhozatal után ezen a héten egy kicsit silányabb lesz a kínálat. Matt Damon nagyon furcsa lényekkel száll harcba a Kínai Nagy Falnál, a francia Francois Cluzet doktor szerepben lesz látható, az irániak egy kaland filmmel próbálkoznak, míg a spanyolok a kanadaiakkal karöltve tesznek róla, hogy a gyerekeknek is legyen miért moziba menniük. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A Nagy Fal (The Great Wall)

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. A történelem egyik legimpozánsabb épületének, a Kínai Nagy Fal építésének körülményei elevenednek meg a filmben. Egy csapat brit katona egészen véletlenül az építkezésen lyukadnak ki. Hamarosan rájönnek, hogy a Fal nem csupán a mongol hadakat szeretné kinn tartani, hanem egy ennél sokkal veszélyesebb, embertelen erőt is.

Korhatár: 16+
Stílus: misztikum, thriller
Nemzet: kínai, amerikai
Hossz: 104 perc
Rendező: Zhang Yimou

A pótolhatatlan Werner doktor (Médecin de campagne)

A francia vidéki kisvárosban és környékén mindenki számíthat Werner doktorra (Francois Cluzet), aki éjjel-nappal gyógyítója és bizalmasa a körzet lakosainak. De most maga az orvos betegszik meg, ezért megjelenik a közösség életében Natalie (Marianne Denicourt), a fiatal kórházi doktornő, hogy segítsen a rendelőben. De pótolhatja-e egy fiatal nő a mindenki által rajongásig szeretett és pótolhatatlannak vélt Werner doktort?

Korhatár: 12+
Stílus: romantikus
Nemzet: francia
Hossz: 102 perc
Rendező: Thomas Lilti

Sárkány közeleg (Ejhdeha Vared Mishavad!)

Narancssárga Chevrolet hajt át egy temetőn, hogy eljusson a kiszáradt sivatag közepén megrekedt hajóroncshoz. 1965. január 22. van: az előző nap lőtték le Irán miniszterelnökét a Parlament épülete előtt.

Korhatár: 16+
Stílus: kaland, misztikus
Nemzet: iráni
Hossz: 105 perc
Rendező: Mani Haghighi

Állati nagy szökés (Ozzy)

Mázli barátságos, nyugodt beagle kutyus, akinek élete idilli. Mindaddig, míg gazdái be nem adják őt egy kutyahotelbe, amikor elutaznak egy hosszú és messzi útra. A szálloda azonban egyáltalán nem az, aminek látszik, inkább börtön, mint luxus várja itt főhősünket. Újdonsült barátaival Mázli szeretne mielőbb megszökni erről a helyről.

Korhatár: 6+
Stílus: családi, animációs
Nemzet: kanadai, spanyol
Hossz: 90 perc
Rendező: Alberto Rodríguez és Nacho La Casa

Pattaya (Pattaya)

Franky (Franck Gastambide) és Krimo (Malik Bentalha) otthagyja a szürke életét és elutazik a híres és ördögi thai tengerparti üdülőhelyre, Pattayára. Azért, hogy itt olcsón szálláshoz jussanak, az az őrült ötletük támad, hogy regisztrálnak a törpe boksz világbajnokságra. Ezzel válik az álomvakáció életük legőrültebb és legveszélyesebb kalandjává.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: francia
Hossz: 100 perc
Rendező: Franck Gastambide

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · ·