FILMEZZUNK.HU
Kate Hudson legjobb filmjei

7 legjobb Kate Hudson film, amit mindenképpen látnod kell

307

Kate Hudson legjobb filmjei

Kate Hudson az új szülinapos színészünk. Róla mindenkinek a nevetés, gyermeki báj, vidámság, élet jut eszébe. Lássuk csak milyen is ő valójában. Tősgyökeres Los Angeles-i fruska, aki a pálmafák, vízpart mellett felnövekedett színészi család sarja. Felmenői között magyar, olasz és askhenázi zsidók is voltak. Főleg karakterszínésznek írnám őt le, aki hasonló karaktereket játszik szenzációsan. Egy Golden Globe díj-al, és egy Oscar jelöléssel jutalmazták eddigi munkásságát.

Neked melyik a kedvenc Kate Hudson filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

7. Én, a nő és plusz egy fő (2006)

Carl (Matt Dillon) és Molly Peterson (Kate Hudson) új életet kezdenek egy szép házban, unalmas szomszédokkal és rutin munkába járással. Aztán jön egy szerencsétlen kanyar a tökéletesen felépített világban: Randy Dupree (Owen Wilson), Carl régi barátja nem tud hova menni miután kirúgják, és idővel életük katasztrófájává válik.

Én, a nő és plusz egy fő (2006)

6. A titkok kulcsa (2005)

A New Orleans-i erdőségnek a világtól távol eső, baljós hangulatú részébe, a Louisiana torkolatvidékére érkezik Caroline (Kate Hudson), hogy ott egy magányosan álló, ódon házban egy idősödő asszony beteg férjét ápolja. A lányt érdekelni kezdik a rejtélyes pár titokzatos dolgai és a roskatag ház, így felfedező utakra indul az épületben. A minden ajtót nyitó álkulccsal felfegyverkezve ráakad egy eldugott szobára a padláson, mely halálos, rémisztő titkot rejt…

A titkok kulcsa (The Skeleton Key, 2005)

5. Egy kis mennyország (2011)

Marley-nál (Kate Hudson) rákot diagnosztizáltak, és úgy tűnik nem sok ideje van már hátra. A lány ahelyett hogy magába roskadna, kikezd orvosával, akivel egymásba is habarodnak. De vajon jó ötlet-e belekezdeni egy komoly kapcsolatba az ő helyzetében?

Egy kis mennyország (2011)

4. A gyávaság tollai (2002)

A filmben egy tiszt lányát alakítja, akit egy fiatal tiszt jegyzett el. A férfi azonban nem akar háborúba menni ezért Kate és a többi tiszt is tollakat adnak neki, jelezvén hogy gyávának tartják őt félelméért. A kaland és háborús dráma minősítésű filmmel, kinyílt az út a nagy sikerű produkciók felé Kate-nek.

A gyávaság tollai 2002

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·