Chris Hemsworth - Érdekességek a színészről

8 érdekesség, amit még nem tudtál Chris Hemsworth-ről

1647

Chris Hemsworth – Érdekességek a színészről

Chris Hemsworth egy ausztrál színész, aki az ausztrál Otthonunk című sorozatban tűnt fel, majd a 2011-es Thorral lett igazán ismert és népszerű. Ismertebb filmjei közé tartozik a Bosszúállók, valamint a Hófehér és a vadász, de szerepel a Szellemirtók rebootjában is. A jóképű színész ma ünnepli születésének a 34. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Thor 2011

1. Chris Hemsworth gyermekkorát az északi területen levő Bulmanben, egy ausztrál bennszülött kisvárosában töltötte bivalyok és krokodilok között.

2. Első főszerepét 2010-ben kapta a Ca$h című krimiben Sean Bean oldalán. A film rendezőjét, Stephen Milburn Andersont teljesen lenyűgözte az alakítása. A film főszerepét 6 héttel az után kapta, hogy az Egyesült Államokba költözött.

Ca$h

3. Világhírnevet, a Marvel képregény viking istenétől, Thortól kapott. A 2011-ben bemutatott film, egy csapásra népszerűvé tette. A történet főhőse Thor, a bátor harcos, aki arrogáns viselkedése miatt apja, Odin a Földre száműzi Thor egyetlen fegyverével, Mjölnirrel.

4. A Hófehér és a vadász című filmben az egyik jelenet forgatása során Kristen Stewart annyira megütötte Chris Hemsworth-öt, hogy a színész szeme alaposan belilult. A jelenetet a rendező bent hagyta a film végeleges változatában.

Hófehér és a vadász

12 elképesztő tény, amit nem gondoltál volna a Bosszúállók című filmről

5. Chris Hemsworth gyerekkori beceneve “Kip” volt.

6. Már fiatal korában is lelkes szörfös volt és a mai napig az egyik kedvenc időtöltése.

Chris Hemsworth - Érdekességek a színészről

7. Több alkalmi munkát is végzett, mielőtt befutott. Dolgozott pincérként, építőmunkásként, kertészként, csaposként és szörfös ruhaüzletben is.

8. 2010 elején kezdett randizni Elsa Pataky, spanyol származású színésznővel, akit decemberben el is vett. 2012. május 11-én, Londonban született meg kislányuk India Rose. Ikerfiaiknak, Tristannak és Sashának 2014. március 21-én adott életet felesége Elsa a los angeles-i Cedars Sinai Medical Centerben. 2015-ben visszaköltözött hazájába, az ausztrál Byron Baybe.

Chris Hemsworth - Érdekességek a színészről

(Érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download