Megérkezett a Star Wars 8 végső előzetese!

14035

Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi, 2017) – Előzetes

Elképesztő lett a Star Wars: Az utolsó Jedik legújabb trailere. Mint ismert, év végén fog a mozikba kerülni a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja: a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyről szeptember végén derült ki, hogy a saga eddigi leghosszabb epizódja. 

Tegyél félre mindent, mert itt a Star Wars 8 új előzetese

A filmet társíró és rendező Rian Johnson jóvoltából már tudjuk, hogy elkészült a produkció, vagyis az utómunkálatokkal is végeztek és noha a bemutató még odébb van, a nyolcadik epizódot gyakorlatilag a mozikra lehet(ne) szabadítani. Már csak ezért is kezdett egyre furcsábbá válni az, hogy az áprilisi első előzetes óta nem kapott komolyabb promót Az utolsó Jedik, mígnem aztán Mark Hamill néhány hete „óvatlanul” elkotyogta, hogy október 9-én este (nálunk 10-én éjjel) várható a második trailer. 

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Luke Hamill mellett Daisy Ridley (Rey), John Boyega(Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher(Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2) és Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük a Star Wars: Az ébredő Erő óta már tábornokként emlegetett Leia hercegnő szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi, 2017) - Előzetes

(Forrás: 24.hu)

Mentés


Article Tags: · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download