FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: Tom Hardy lesz Al Capone

Hivatalos: Tom Hardy lesz Al Capone

2315

Hivatalos, Tom Hardy lesz Al Capone

A brit színész ismét egy gengszter bőrébe bújik. Tom Hardy maga erősített meg a hírt. Immáron hivatalos, Tom Hardy alakítja az ikonikus gengsztert, Al Caponet a Fonzo című krimiben. Minden idők legnagyobb hatalmú chicagói maffiózóját sok év nyomozás után végül nem gyilkosságért, hanem adócsalásért ítélték el, majd az Alcatrazban töltött évei után utolsó napjait a demenciától küszködve élte le. – írja a mafab.hu

Tom Hardy bizonyította, a való életben is kemény csávó

Tom Hardy neve először 2012-ben merült fel Al “Sebhelyesarcú” Capone szerepe kapcsán, amikor elvállalta a David Yates rendező nevével fémjelzett Cicero projektet, azonban a filmből végül nem lett semmi. Négy év hallgatás után már Fonzo címen lehetett hallani a produkcióról Josh Trankkel (Az erő krónikája) a rendezői székben. A legfrissebb hírek szerint pedig a projekt nem csupán tervben van, ugyanis a forgatás már idén áprilisban megkezdődik New Orleansban.

A film az idős Al Capone karaktere köré épül majd, de már a hivatalos szinopszis is befutott: Egykor egy kegyetlen üzletember és szeszcsempész, Alfonse Capone vasszigorral uralta Chicago városát, aki az amerikai történelem leghírhedtebb és legfélelmetesebb gengszterévé vált. 47 évesen, közel egy évtizednyi börtönélet után a demencia elhatalmasodott Alfonse elméjén, és a múlt kísértő és erőszakos emlékei megelevenedtek előtte.

Time for Al Cap

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Tom Hardy az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy ő ölti magára a maffiózó öltönyét a készülő filmben. A premierdátumról egyelőre nincsenek információk, de ha hetekben belül megkezdődik a forgatás, jó eséllyel már jövőre  mozikba kerülhet a film.

Tom Hardy DiCaprio tetkója

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·